Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Στον έρανο της αγάπης να δώσουν πίσω οι δεσποτάδες αυτά που τους πληρώνει η Μητρόπολη για το φαγητό τους, ΔΕΗ τους, ΟΤΕ τους και τόσα άλλα!!!

Του Γιώργου Θεοχάρη

«..Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΑΓΑΠΗΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ… ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ…»

Αφορμή για τις παρακάτω σκέψεις στάθηκε το ενδιαφέρον κείμενο του Γιωργου Θεοχάρη, ο οποίος αναγνωρίζει την δυσκολία να ζητήσει η Εκκλησία χρήματα από τα...
σπίτια των ανθρώπων.

Κατ’αρχήν να πούμε ότι θα δώσει την εντολή η Εκκλησία και οι καϋμένοι οι παπάδες θα τρέξουν θέλουν δεν θέλουν (αλίμονο αν δεν το κάνουν) να κτυπήσουν τα κουδούνια και να ζητήσουν χρηματική βοήθεια από έναν λαό που υποφέρει και πολλοί άνθρωποι από αυτούς δεν έχουν ούτε ρεύμα! Αυτό όμως δεν τους νοιάζει τους δεσποτάδες γιατί αυτοί έχουν ρεύμα! Αυτοί πληρώνονται με διαφορετικό μισθολόγιο! Δεν έχουν περικοπές και βέβαια ζουν πάντα ΤΖΑΜΠΑ! Δεν πληρώνουν ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλέφωνα και ασφαλώς φαγητό και βενζίνα ή πετρέλαιο! Όλα τζάμπα, όλα δωρεάν και όλα προσφερόμενα!
ΛΟΙΠΟΝ, υπάρχει αντιπρόταση:
ΟΙ δεσποτάδες να υπολογιστεί για όσα χρόνια είναι δεσποτάδες, να επιστρέψουν άμεσα τα χρήματα που οι ίδιοι και μόνο οι ίδιοι, χρησιμοποίησαν και είναι της Μητροπόλεως και ξόδεψαν για το φαγητό τους, τα τηλέφωνα τους, το πετρέλαιο και την ΔΕΗ, όπως και την ΕΥΔΑΠ. Δεν προτείνω κάτι παράλογο, μόνο τα χρήματα που αναλογούν σε αυτά που οι ίδιοι έφαγαν στο όνομα της Μητροπόλεως! Αν τα επιστρέψουν πίσω, απλά κάνω έναν υπολογισμό ότι αν για τον κάθε μήνα μετριότατα έτρωγαν, έπιναν, τηλεφωνούσαν και ζεσταινόταν χρειαζόταν να δώσουν για τον εαυτό τους και μόνο από 500 ευρώ, ας πολλαπλασιάσετε τώρα τους μήνες που είναι δεσποτάδες και θα καταλάβετε τι έχουν στο όνομα του ή σε όφσερ εταιρείες για τα γεράματα τους η για τα πνευματικά τεκνά, συγνώμη τέκνα ήθελα να γράψω!
Να δώσουν, να επιστρέψουν μόνο αυτά που οι ίδιοι έφαγαν πίσω στην Μητρόπολη και αμέσως θα δείτε να γεμίζει το ταμείο της Αγάπης για τον κόσμο, αλλά όχι για το πορτοφόλι τους!

http://anti-ntp.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_3141.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters