Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Υφυπουργό Ελλάδας όρισε η Μέρκελ!


Η Καγκελάριος Μέρκελ έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι στην περίπτωση της Ελλάδας θέλει έργα και όχι λόγια. Το εννοούσε κατά λέξη, και απόδειξη τούτου είναι ότι όρισε έναν υφυπουργό της ως εντεταλμένο για την προώθηση και παρακολούθηση προγραμμάτων που θα χρηματοδοτούνται από τα κονδύλια της ΕΕ, τα οποία δεν έχει εκταμιεύσει η Ελλάδα, όπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ.

«Εντεταλμένος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» ορίστηκε από την κ. Μέρκελ ο υφυπουργός Εργασίας Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ. Ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης της κ. Μέρκελ με εμπειρία στη διαχείριση των οικονομικών. Το κέντρο βάρους από την ελληνική πλευρά θα είναι η Θεσσαλονίκη και συντονιστικό ρόλο θα παίζει το γερμανικό γενικό προξενείο στην πόλη.

Στη Θεσσαλονίκη συγκλήθηκε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια η Ελληνογερμανική Συνέλευση με συμμετοχή 200 και πλέον δημάρχων και εκπροσώπων κρατικών και δημοτικών φορέων από τις δύο χώρες.

Η εντολή της Καγκελαρίου προς στον υφυπουργό της κ. Φούχτελ είναι να αναζωογονήσει την ελληνογερμανική φιλία και συνεργασία στη βάση συγκεκριμένων στόχων. Ως όχημα θα αξιοποιηθούν και οι αδελφοποιήσεις πόλεων, όπως είπε ο γερμανός υφυπουργός στους βουλευτές της Επιτροπής Ελληνογερμανικής Φιλίας που συναντήθηκαν χθες μαζί του στο πλαίσιο πενθήμερης επίσκεψής τους στο Βερολίνο. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters