Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Πόσο θα μας κόστιζε, αν τελικά έπιανε η μπλόφα Παπανδρέου για το δημοψήφισμα!


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος 

Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει ίσως τον όρο "επικίνδυνος". Οχι μόνο για μας, το τόνισα στο χτεσινό μου άρθρο, αλλά ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ! Πιθανότατα όλα τα γεγονότα, τα ιστορικής σημασίας γεγονότα, που ζούμε όλοι μας σήμερα, να μην είναι τυχαία αλλά μέρος ενός πολυσυστημικού σχεδίου. Εχει πλέον καμιά σημασία; Δε νομίζω. Απλά, ο λαός μας έχει πλέον καταλάβει οτι ο άνθρωπος αυτός κατέστρεψε βάσει σχεδίου τη χώρα του και η τιμωρία του θα είναι η επόμενη κίνηση που θα προβεί. Είτε μέσω των μηνύσεων για εσχάτη προδοσία που εκκρεμούν εις βάρος του είτε με ενεργοποίηση του νόμου περι ευθύνης υπουργών και να αποπεμφθεί απο τη Βουλή.

Για να αντιληφθείτε πόσο επικίνδυνος είναι, δείτε πόσο επειζήμια θα μπορούσε να ήταν για τον τόπο αυτή η ελεεινή μπλόφα του περί δημοψηφίσματος για να μπορέσει έτσι να ξεπλύνει τα εγκλήματά του, δείτε το παρακάτω έγγραφο που συνέταξαν οι υπουργοί Βενιζέλος και Καστανίδης περί Δημοψηφίσματος στις 19 Σεπτεμβρίου του 2011!


Εκατόν δέκα λοιπόν ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ θα στοίχιζε στο ελληνικό δημόσιο, τη στιγμή που δεν υπάρχει σάλιο ούτε για...πασατέμπο! Τόσο μεγάλη ανευθυνότητα, βλακεία, αμετροέπεια ή ό,τι άλλο χαρακτηρισμό θέλετε να δώσετε εσείς, δεν υπήρξε και ούτε μάλλον πρόκειται να υπάρξει, απο άλλον Ελληνα ηγέτη. 
Τι άλλο μπορεί να πεί κανείς πλέον για τον ...μοσχαναθρεμμένο γιό του Μεγάλου Σουλτάνου και της κυρά-Μάργκαρετ. Μένει απλώς να δούμε ποιά θα είναι η κατάληξή του, μιας και σήμερα είναι η τελευταία του μέρα στην πρωθυπουργία. Πάντως, όσον αφορά εμάς, το λαό δηλαδή, να είμαστε σε επαγρύπνηση γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ! Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτοί που θα σπεύσουν να του παράσχουν διευκολύνσεις και πολιτικά άσυλα σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. 
Οσο για τους...εγχώριους προστάτες, αυτοί θα συλληφθούν ως συνένοχοι και θα καταδικαστούν σε μεγάλες ποινές, αν τολμήσουν και τον καλύψουν.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!
 Γιάννης Βούρος 
Μελβούρνη- Αυστραλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters