Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Μεγαλολαθρέμποροι και μεγαλοφοροφυγάδες δίνουν τα ρέστα τους!

Οι ευρωπαίοι εταίροι μας με πρώτη τη Γερμανία έβλεπαν ότι η ελληνική κυβέρνηση συναντούσε τέτοιες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας, που καθιστούσαν προβληματική την υλοποίηση των μέτρων της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ για τη διάσωση της Ελλάδας. Και αυτό το κλίμα το....
επιβεβαίωναν καθημερινά τα διεθνή ΜΜΕ.
Η δε έκπληξη που δοκίμασαν από την απόφαση του έλληνα πρωθυπουργού να θέσει την νέα δανειακή σύμβαση υπό την κρίση του λαού με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ήταν προσχηματική. Και αυτό καθίσταται σαφές από τις χθεσινές δηλώσεις της Αngela Merkel μετά το χθεσινοβραδινό δείπνο στις Κάννες υποτίθεται με πιάτο τον Γιώργο Παπανδρέου και την Ελλάδα.
«Ήταν μια σοβαρή κατάσταση δεν ήταν απλό, εμείς υπερασπιζόμαστε το ευρώ. Θέλουμε να το κάνουμε μαζί με την Ελλάδα. Αλλά λέμε επίσης δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο το μεγάλο έργο της ενοποίησης. Αυτές είναι οι δικές μας προτεραιότητες. Σεβόμαστε την απόφαση του ελληνικού λαού, αλλά δεν θα παραδώσουμε το ευρώ», δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος.
Πιστεύουν ότι μια θετική έκβαση του δημοψηφίσματος εγγυάται την εφαρμογή των αποφάσεων της 27ης Οκτωβρίου, αν και δεν αποκλείουν και την αρνητική έκβαση. Θεωρούν ότι το ερώτημα :ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ή ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, θα προκαλέσει προβληματισμό στους έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα σκεφθούν τις συνέπειες που έχει θα έχει για τον καθένα χωριστά η άρνηση στο ευρώ.
Αυτοί που εδώ και καιρό προπαγανδίζουν την επιστροφή στη δραχμή είναι οι μεγαλολαθρέμποροι, οι μεγαλοφοροφυγάδες και ΜΜΕ που οι ίδιοι στηρίζουν με το μαύρο τους χρήμα.
Αυτό που θέλουν να αποτρέψουν οι λυμεώνες του δημόσιου χρήματος και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, είναι η τεχνική βοήθεια που προσφέρουν για τη δημιουργία μηχανισμών καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, επικαλούμενοι την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Ναι αυτοί μόνο στο χρήμα πιστεύουν, το οποίο δεν έχει πατρίδα.
Φοβούνται την Ομάδα Κρούσης υπό τον Horst Reichenmpach.

http://www.kentri.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_986.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters