Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Το σχέδιο για το ξεπούλημα μπαίνει στο τελικό στάδιο…

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε το νέο συναρπαστικό επεισόδιο του ριάλιτυ σόου που παίζεται στη δύσμοιρη αυτή χώρα. Κανονικά θα έπρεπε να του δώσω τίτλο «Γιώργο προχώρα, γάμησέ τα όλα», μιας και συμφωνώ ακράδαντα με το δημοψήφισμα.
 
Το έχω γράψει από την πρώτη στιγμή που κατέβηκε ο κόσμος στις πλατείες. Είναι όμως κοινό μυστικό ότι το καρτούν που νομίζει ότι κυβερνά το εξήγγειλε μήπως σώσει το τομάρι του, αφού πρώτα κονόμησαν τα φιλαράκια του οι κερδοσκόποι, λαμόγια τύπου Σόρος που παρέλαυναν απ’ το Μαξίμου. Και μάλιστα με το ερώτημα «Δραχμή ή Ευρώ». Πως αλήθεια τολμά να προεξοφλεί το αποτέλεσμα το όλον σύστημα πριν μιλήσει ο… «κυρίαρχος λαός»;
 
Είμαι κάθετα αντίθετος στην παραμονή της χώρας μας σε κάθε τι ευρωπαϊκό που νομίζει ότι προϋποθέτει ένωση για πολλούς λόγους, όπως: Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική στήριξη στις δύσκολες ώρες. Που είναι η Ευρώπη τώρα που η Κύπρος αποφάσισε εξορύξεις εντός της ΑΟΖ της και η Τουρκία την απειλεί, τυλιγμένη σε μια ανακοίνωση; Γι’ αυτό λέτε η Μέρκελ να κάθισε δίπλα στον Ερντογάν, μπας και φοβηθούμε; Πρόκειται κυριολεκτικά για έναν δυνάστη που μας θέλει υποταγμένους και εξαρτημένους απ’ αυτόν. Προεόρτιο παγκόσμιων διακυβερνήσεων.
 
Να δανειζόμαστε για να αγοράσουμε τα e-coli αγγουράκια του λες και ο θεσσαλικός κάμπος δεν φτάνει να θρέψει την Ευρώπη ολάκερη. Να μας δανείζουν για να αγοράζουμε τα δικά τους οπλικά συστήματα, μη αναγνωρίζοντας παράλληλα τα σύνορά τους στην Ελλάδα, όπως κάνουν σε όλες τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Δικά τους είναι και τα υποβρύχια, και η Siemens, και τα C4i, και οι μίζες, και τα «μαγειρεμένα» στοιχεία που ξαφνικά ανακάλυψαν. Έχουν βάλει στόχο τη δημόσια περιουσία μας η οποία παράγει συνεχώς πλούτο και ξεπληρώνει για κοντά δύο αιώνες τα κωλοδάνειά τους.
 
Δεν γίνεται ωστόσο να μην παραδεχτώ ότι το δημοψήφισμα αυτό θα έπρεπε να συνοδευτεί και από κοινοβουλευτικές εκλογές. Θα ήταν άδικο να εισπράξει το ιστορικό αυτό ερώτημα την οργή του κόσμου για τον Γιωργάκη. Ας εισέπραττε τις φάπες του ο υπάλληλος στις εκλογές κι ας απαντούσε ο λαός στο ερώτημα αυτό με αντικειμενικότητα. Γιατί φοβούνται όμως τόσο πολύ την απάντηση του λαού, ακόμη και οι του ΚΚΕ; Μήπως γιατί δεν έχουν σχέδιο για μια ενδεχόμενη επιστροφή στο εθνικό νόμισμα; Αυτό μάλλον είναι σίγουρο. 
 
Πάντως μες στην πονηριά του ο Τζέφρις τους ξεβράκωσε! Κι ας έχει στόχο την κονόμα απ’ το ποντάρισμα στην χρεωκοπία.
Πίστευα ότι από τις 28/10 άρχισαν και λαμβάνουν υπόψη το λαό, αλλά τέτοια αντιδημοκρατικότητα δεν την περίμενα… Είναι πραγματικά φοβερό: ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει δημοψήφισμα με ερώτηση που να προϋποθέτει επιστροφή στη δραχμή. Ο λαός έδειξε στην επέτειο του ΟΧΙ τη δύναμή του, αποτέλεσμα της οποίας είναι όσα ζούμε από τότε και μετά. Ουσιαστική συζήτηση φαίνεται ότι δεν πρόκειται όμως να γίνει γιατί πρέπει –όπως φαίνεται πάντα- να τον έχουν μπερδεμένο και διχασμένο. 
 
Φτάνουμε (;) στο παρά πέντε της δραχμής και ακόμη δεν έχει τεθεί συζήτηση γι' αυτό από κανέναν. Πως είναι δυνατόν να είναι εξασφαλισμένες οι συντάξεις οι μηδαμινές με το ευρώ και δεν θα είναι με τη δραχμή, μετά από τον δύσκολο πρώτο καιρό πάντα; Δεν υπάρχει ανάπτυξη σε μια χώρα με δικό της νόμισμα μετά την πτώχευση; Δύσκολα θα είναι έτσι κι αλλιώς. Γιατί δύσκολα και υποδουλωμένοι ρε τεχνοκράτες που αγωνιάτε για τους φίλους σας τις αγορές, τους εκπροσώπους των οποίων συναντάτε στην Μπέλντερμπεργκ;
 
Πάμε για ανεξέλεγκτη χρεωκοπία και δραχμή, δεν έχουμε ευρώ στην τσέπη και μάς έγινε πρόβλημα ξαφνικά αν το μπουλντόγκ ο Βενιζέλος θα πάρει δαχτυλίδι… Κι ο Λοβέρδος πάει για αρχηγός και θυμήθηκε σε δηλώσεις του όλους τους αείμνηστους… Ακόμη κι αυτούς που φώναζαν «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Κι αυτό για χάρη του ευρωπαϊκού κεκτημένου. Κι η συντρόφισσα Δαμανάκη βγήκε να φωνάξει «εδώ καλή Ευρώπη, εδώ καλός μισθός». Έλα ρε παιδιά, μη φοβάστε για τα κεκτημένα. 
 
Μάθετε και ‘σεις να χάνετε μερικά. Εδώ ο λαός έχασε κεκτημένα όπως ο μισθός και η σύνταξη! Εγγυώνται απ’ το πρωί ή ζητούν την ενότητα αυτοί που φαγώνονται για την καρέκλα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ! Κι όλα αυτά για να τη γλυτώσει ο Παπανδρέου. Να φύγει αξιοπρεπώς ακούμε! Έλληνες το αντιλαμβάνεστε; Και να φύγει, και αξιοπρεπώς… Πάει αυτός, κατεβαίνει η κορνίζα και πάμε για άλλα. Σε πέντε χρονάκια που θα έχει παραγραφεί η προδοσία βγάζουμε τα κιτάπια απ’ τα συρτάρια και κάνουμε πλάκα ότι ψάχνουμε την υπόθεση, αλλά… θα έχει παραγραφεί ρε πούστη μου κι αυτό!
 
Ως εδώ όμως με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό μας τελειώνει σήμερα, όπως το ξέραμε τουλάχιστον… Πάμε στη Νέα Δημοκρατία, με την οποία έλεγα ότι θα ‘ρθει η ώρα της. Τι έγινε ρε μάγκες εκεί στη Συγγρού; Πως και έγινε η συμφωνία της 26/10 άμεσα ενεργοποιήσιμη; Τη διαβάσατε, δεν έχει κόκκινες γραμμές τελικά; Πως και σβήνουν οι φωνές περί εθνικής κυριαρχίας; Έκτη δόση θέλετε κι εσείς από ποιο πράγμα ακριβώς, από το μνημόνιο που κατηγορούσατε; Από το μνημόνιο που αποτελεί μέρος μιας αντισυνταγματικής δανειακής σύμβασης που δεν ήρθε στη βουλή πριν δυο χρόνια; 
 
Αντωνάκη καμία εμπιστοσύνη δεν πρέπει να σου δώσει ο λαός κι ας τη ζητάς. Αν δεν δεσμευτείς ότι θα καθίσεις στο σκαμνί αυτούς που παραχώρησαν τη χώρα, θα τους ακολουθήσεις στο σκαμνί. Μέχρι τώρα δεν κουνιόσασταν. «Που την εμποδίσαμε την κυβέρνηση» δηλώνατε. Τώρα που έκανε τη δουλειά με μισθούς και συντάξεις το ΠΑΣΟΚ, έρχεστε εσείς για το ξεπούλημα; Γι’ αυτό φωνάζετε αβέρτα κουβέρτα για αποκρατικοποιήσεις οι οποίες αργούν;
Ο υπάλληλος των τοκογλύφων σας ξεβράκωσε τελείως! Τα χρήματα δόθηκαν στο πλαίσιο μιας παράνομης σύμβασης και ήδη την έχετε αναγνωρίσει. 
 
Ο Γιωργάκης μετέτρεψε ένα ιδιωτικό χρέος σε κρατικό και τρέχετε και ‘σεις να το εξυπηρετήσετε. Τζόγος δεν είναι τα ομόλογα; Ας μην έπαιζαν. Ας χάσουν τα λεφτά τους οι τζογαδόροι. Θα αφήσετε τον Παπανδρέου να φύγει αξιοπρεπώς; Δεν υπάρχει καμία υπογραφή του ελληνικού κράτους που χρειάζεται συνέχεια. Μιλάμε για παρανομία που πρέπει να καταγγελθεί και να διερευνηθεί, που εμπλέκει και τους Ευρωπαίους εταίρους για τους οποίους νοιάζεστε. 
 
Εμπλέκει και τις τράπεζες που τόσο πολύ κόπτεστε μην πάθουν κανένα κακό. Τσακώνονται τα παιδιά της Μπίλντερμπεργκ, Γιωργάκης και Αντωνάκης, τα πουλάκια της συγκάλυψης της Ζήμενς, για το ποιον τραπεζίτη θα βάλουν –επιτέλους- να κυβερνήσει και επίσημα. Παπαδήμος ή Προβόπουλος; Σήκω Ανδρέα (Συγγρέ) για να δεις, τραπεζίτης το παιδί της αλλαγής!
 
Κι άλλοι τρέχουν να αποδεχτούν την εθνική σωτηρία (έ λ ε ο ς)! Φώτης Κουβέλης, Βάσω Παπανδρέου (οι οποίοι υπέγραψαν ήδη για παγκόσμια κοινοβούλια, όπως και ο Αλαβάνος). Καλά για Ντόρα και Καρατζαφέρη δε μιλάμε. Ο τελευταίος είναι ο μεγαλύτερος ζητιάνος της εξουσίας! Μήπως είναι ξενόφερτη η σωτηρία (δείτε μετά το 2:38); 
 
Είναι δυνατόν τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ να επικαλούνται ξένες πηγές, δεν έχουν αυτοί πληροφορίες, από πού τους έρχονται; Και στον ΣΥΡΙΖΑ τόσο ευρωπαϊστές ορέ παιδιά; Τσίπρα δε γίνεται και την πίτα ολόκληρη, και τον σκύλο χορτάτο. Αν και έμεινες μονάχος να δηλώνεις το αυτονόητο: «Εάν η ΝΔ υπογράψει τους όρους της δεύτερης δανειακής, ξεπλένει τον Παπανδρέου και τους συνεργάτες του που έβαλαν παρανόμως την υπογραφή τους στην πρώτη δανειακή και το μνημόνιο. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν και όχι να νομιμοποιηθούν».
 
Ρε ευρωλιγούρια γουστάρετε Γερμανούς πρωθυπουργούς και Γάλλους εφοριακούς νταβατζήδες για να αποδίδουν τα μέτρα; Και το ΚΚΕ όχι έξοδο απ’ το ευρώ τώρα; Δεν είναι ευκαιρία να πάρει εξουσία το λαϊκό κίνημα τελικά, να εφαρμόσει το πρόγραμμά του το ανύπαρκτο; Να τα πάρει απ’ το ανώνυμο κεφάλαιο και τη σατανική πλουτοκρατία και να τα δώσει στο λαό; Για οικολόγους δε μιλάω. Αν σταματήσουν να βυθίζονται πλοία με κοντέινερ στους ωκεανούς, θα γίνουν κι αυτοί είδος προς εξαφάνιση όπως οι βάτραχοι στο Ελ Βάλε! Πω πω πω άμυνα το σύστημα…
 
Το τυράκι του ΔΝΤ γνωστό παντού όμως: Πρώτα κυβέρνηση να περάσει τα δύσκολα και μετά κυβέρνηση συνασπισμού για τη φάκα: Το ξεπούλημα της περιουσίας! Με τις εκλογές θα ξεσπάσει λέτε ο λαός και θα αράξει πάλι στον καναπέ, ε; Το πακετάκι των μέτρων και της ύφεσης του καλού μας ευρώ θα το φέρετε επειδή θα σας έχει βγάλει ο λαός όλους μαζί, ε; Να περιμένει ο λαός και νέους εκβιασμούς για μισθούς και συντάξεις… Δεν ξέρω αν προλαβαίνουν να ξεπεταχτούν νέα σχήματα ενόψει εκλογών. 
 
Ξέσπασε στις 28/10 και δεν πρόκειται να σταματήσει γιατί το μέλλον δεν προδιαγράφεται ευοίωνο. Έξι μήνες όμως πάνε χαμένοι αν είναι να διαλέξει ανάμεσα στους ίδιους που μας έφεραν ως εδώ. Το 35% του «Κανένα» ψάχνει –δυστυχώς- ακόμη εκπρόσωπο… Τους καμαρώνουμε και ξεχνάμε. Όπως ακριβώς θέλουν…

Υ.Γ.: Και που ‘στε νεοταξίτες… Όσους νόμους και να βγάλετε περί ξενοφοβίας, οι Τούρκοι σφαγείς κατατροπώθηκαν και οι Γερμανοί φασίστες μπιφτεκώθηκαν… Ελευθερία ή θάνατος!

Παύλος Γ. Σφέτσας
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/blog-post_807.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters