Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΕ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ…

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ...
Το θέατρο του παραλόγου που παίζεται αυτή τη στιγμή στο παρασκήνιο και πάντως πάνω στις πλάτες του Ελληνικού λαού το βιώνουμε όλοι…

Ας αναρωτηθούμε λοιπόν…

1. Ίδιοι θα ήταν οι θεατρίνοι αν η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν προδιατεθειμένη να λειτουργήσει ως δεκανίκι των νταβατζήδων την κρίσιμη στιγμή???
Εμείς προειδοποιούσαμε ότι στο τέλος αυτό θα κάνει. 
Δικαιωθήκαμε. Οι μεγαλοστομίες ξεχάστηκαν και όλοι οδηγούνται και πάλι στο μαντρί της υποταγής….

2. Τα ίδια θα περιελάμβανε η ομιλία – πρόκληση του πολιτικού ραμολιμέντου, αν είχε εμφανιστεί ένας υπεύθυνος θεσμικός παράγοντας και είχε διατάξει την άμεση σύλληψή του και την παράδοση στη δικαιοσύνη για να τον κρίνει αμερόληπτα για τις στάσεις του και τις συμπεριφορές του που έφεραν τον τόπο σ αυτό το σημείο???
Εμείς έγκαιρα θέσαμε αυτό το ζήτημα Οι πολιτικοί «ταγοί» ωστόσο επέλεξαν να σιωπήσουν…

3. Η ίδια θα ήταν η εξέλιξη παρωδία αν από την πρώτη στιγμή υπήρχε έστω και ένας πολιτικός ηγέτης που θα είχε καλέσει το λαό της Αθήνας, το λαό της Ελλάδας να κατέβει στους δρόμους, και στην Αθήνα ειδικά να αποκλείσει το Ελληνικό κοινοβούλιο, υπερασπιζόμενος την αξιοπρέπειά του και προειδοποιώντας τους «πρόθυμους» στο πολιτικό σύστημα, να μην αποτολμήσουν πολιτικές κινήσεις που θα εκφυλίσουν το περιεχόμενο της πάλης του και θα τον οδηγήσουν από την πίσω πόρτα και με όχημα τη «συναίνεση» στα κρεματόρια της Γκεστάπο???
Δυστυχώς δικαιωθήκαμε Οι εξελίξεις απέδειξαν ότι πολιτικός ηγέτης προφανέστατα δεν υπάρχει.
Ετσι…

Οι υποκριτικές εικόνες της πολιτικής αγανάκτησης παρέδωσαν τη θέση τους στα χειροκροτήματα (τι χειροκρότησε άραγε η πολιτική καφρίλα???)
Η χώρα σύρεται και πάλι (κοινή συναινέσει) στο μαντρί της υποταγής, απολογούμενη και προσυπογράφοντας δηλώσεις μετανοίας στα γόνατα των νταβατζήδων…
Το πολιτικό σύστημα απέδειξε τη μηδενική αξιοπιστία του και την απόλυτη υποταγή του στις προσταγές των ισχυρών…
Και φυσικά ο Ελληνικός λαός αφήνεται και πάλι στο μοναχικό του δρόμο προδομένος από τους ηγέτες του και θα πρέπει να διαλέξει ή το δρόμο της ταπεινωτικής υποταγής ή το δρόμο της προσωπικής του αξιοπρέπειας…
Το κόλπο γκρόσο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη… Η πολιτική υποκρισία καλά κρατεί.
Στο τέλος οι δοσίλογοι θα χειροκροτούνται ως τιμητές της αξιοπρέπειάς μας.
Αίσχος… Αίσχος… Χίλιες φορές αίσχος…
 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/11/blog-post_4111.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters