Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ρύθμιση για τους δανειολήπτες ανήγγειλε ο Βενιζέλος


benizelos_eyagelosΠρόβλεψη με την οποία, με προγραμματική σύμβαση που θα συναφθεί ανάμεσα στο υπουργείο Οικονομικών και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, θα ρυθμίζονται τα θέματα που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση και αποπληρωμή δανείων που έχουν λάβει πρόσωπα που υπάγονται στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου θα προστεθεί στο νομοσχέδιο, όπως δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ακολουθεί η δήλωση του κ. Βενιζέλου.  
"Όπως είχα προαναγγείλει στην Επιτροπή -τώρα νομίζω μπορώ να το πω σαφέστερα στην Ολομέλεια- η διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο και η οποία προβλέπει ότι το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που δεν ανήκει στην τραπεζική αγορά, μπορεί να διακανονίσει όλα τα δάνεια που έδωσε σε δημοσίους υπαλλήλους και σε υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, οι οποίοι έχουν τώρα πρόβλημα λόγω εργασιακής εφεδρείας για τυχόν μείωση των αποδοχών τους, υπήρχε και στον αρχικό νόμο του 2010 του Μνημονίου, υπάρχει και στο νομοσχέδιο, υπάρχει και για την εργασιακή εφεδρεία και για το νέο μισθολόγιο.
Όμως, ο κ. Πρωτόπαππας μου θέτει προφανώς κι ένα άλλο θέμα: το θέμα των άλλων τραπεζικών ιδρυμάτων, όπου μπορεί κάποιος εργαζόμενος να έχει έναν λογαριασμό.
Θέλω, λοιπόν, να ανακοινώσω πιο συγκεκριμένα, όπως είχα υπαινιχθεί στην Επιτροπή, ότι μετά από συνεννόηση που έκανα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, τον κ. Ράπανο, θα προστεθεί στο νομοσχέδιο και ρητά μια πρόβλεψη, σύμφωνα με την οποία, με προγραμματική σύμβαση που θα συναφθεί ανάμεσα στο Υπουργείο Οικονομικών και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, θα ρυθμίζονται τα θέματα που σχετίζονται με την διαδικασία εξυπηρέτησης και αποπληρωμής δανείων που έχουν λάβει πρόσωπα που υπάγονται στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου."

 http://www.banksnews.gr/portal/useful/3797-2011-10-19-14-00-09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters