Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η λέξη "ΚΟΜΜΑ" έγινε πλέον ταμπού και τρομάζει! Η λέξη φταίει ή εμείς;


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Η λέξη "ΚΟΜΜΑ" και τα παράγωγά της πλέον δεν προφέρεται απο κανένα στόμα για καλό. Εχει χάσει την ειλικρίνιά της (αν την είχε και ποτέ), έχει χάσει τη σημασία της, έχει χάσει τη θέση της στην αξιοπρέπεια και ευθύνη. Αν τα είχε και ποτέ αυτά.

Η αιτία; Μα φυσικά, η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ: Η αναξιοπρέπεια και η ανυποληψία αυτών που ΗΓΟΥΝΤΑΙ και που ΗΓΗΘΗΚΑΝ  αυτών των σχηματισμών...

Ο Εμμανουήλ Ροίδης κάποτε, είχε δώσει έναν δικό του ορισμό στη έννοια της λέξης ΚΟΜΜΑ και δεν μπορώ εγώ να φανταστώ άλλον καλύτερον!

«Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν’ αναγιγνώσκωσι και ν’ αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν’ αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι.»

Δηλαδή: Κόμμα είναι μια ομάδα ανθρώπων που μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν, έχουν χέρια και πόδια υγιή αλλά απεχθάνονται κάθε μορφής χειρωνακτική δουλειά και οι οποίοι ενωμένοι κάτω απο την επιρροή ενός αρχηγού, ζητούν να τον ανεβάσουν με κάθε τρόπο και μέσον στην έδρα του πρωθυπουργού για να τους παρέχει αυτός αργότερα τα μέσα για να ζούν χωρίς να δουλεύουν! (σ.σ. με τη λέξη "σκάβουν", ο Ροίδης εννούσε τη χειρονακτική εργασία, το είδος εργασίας που ήταν και το 90% σχεδόν το μέσον της απασχόλησης των τότε ευρύτερων λαικών μαζών)

Και τα είπε ο Ροίδης αυτά πριν από έναν και βάλε αιώνα! Εμείς, ήθελα να ξερα, πως είναι δυνατόν να το έχουμε καταλάβει τώρα, δηλάδή εν έτι 2011; Είμαστε ηλίθιοι; Είμαστε βλάκες; Πρόβατα; Μοσχάρια; Τι;

Ισως και να είμαστε όλα αυτά που προανέφερα, ίσως και όχι. Ισως όμως  και να είμαστε απλά προδομένοι ή απλά "λαδωμένοι" απο τους "μισούντων πάσαν εργασίαν". Ο,τι και να συμβαίνει απ τα δύο ή αν συμβαίνουν και τα δύο, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Αργά το καταλάβαμε όμως. Η μάλλον, αργά το συνειδητοποιήσαμε. Γιατί μέχρις εχτές, τα πράματα ήσαν καλά και για τις δύο μεριές. Των μή σκαπτώντων και των ...σκαπτώντων. Οι μεν έδιναν ό,τι μπορούσαν απο τον κρατικό κορβανά, που ο πάτος του τελειωμό δεν είχε και οι δε ένοιωθαν κάπως ευχαριστημένοι, ΞΕΡΟΝΤΑΣ όμως ΜΙΑ ΧΑΡΑ οτι καταναλώνουν ...προιόντα κλοπής, αυτό μη το ξεχνάμε καθόλου.

"Μια χαρά τρώνε τα σκουλήκια, αλλά δίνουν και σε μάς" Και μ' αυτή τη φράση καθάριζαν. Το ΚΟΜΜΑ να ναι καλά. Κι ας το διατηρούν στην εξουσία οι μή σκάπτοντες με την ενεργό βοήθεια και αρωγή των σκαπτώντων.

Αμ, τώρα που ήρθε ο λογαριασμός ο ρημάδης; Τι γίνεται; Και οι μη σκάπτωντες οι άτιμοι και λεχρίτες, τον έστειλαν στους...σκάπτοντες, κοπανώντας κι απο πάνω ένα "μαζί τα φάγαμε"! Συμφορά μας! Και το μπιλιέτο πανάθεμά το, είναι βαρύ κι ασήκωτο! Για να πληρωθεί, πρέπει να κοπούν πάρα πολλά και στη χειρότερη, να κινδυνεύει και βγεί και στο πλειστηριασμό και κανα σπίτι των σκαπτώντων.


Και τώρα, οι σκάπτωντες το γύρισαν το...βιολί!

Κόμμα; Α, παπαπα! Βρώμα και δυσωδία! Είσαι σε κόμμα; Εχεις κόμμα; Είσαι κι εσύ λεχρίτης, ύποπτος, βρωμιάρης και στον καιάδα!

Μόνο που ξεχνάμε αδελφοί συνέλληνες, οτι ζούμε σε ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ δημοκρατία. Και οτι ένα κόμμα ανατρέπεται απο την εξουσία αναγκαστικά απο ένα ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ μέσω κοινοβουλευτικών εκλογών. Δηλαδή, πάμε στο εκλογικό τμήμα, επιλέγουμε ένα χαρτάκι με μια αράδα απο ονόματα που αποτελούν το ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, το ρίχνουμε στη κάλπη και τέλος. Οσα πιο πολλά τέτοια χαρτάκια βγάλει το "σεντούκι", τόσο το καλύτερο, γιατί έτσι ανατρέπεται το ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ. Ειδ΄άλλως, αν δε μας αρέσει αυτό, πάμε σε ...άλλες μεθόδους, πολύ πιο αποτελεσματικούς μέν, παρανόμους δε. Που στο τέλος απαιτούν "βραχιολάκια" στην καλύτερη περίπτωση. Γιατί υπάρχει και το "στήσιμο" στο τοίχο. Υπήρχε τουλάχιστον. Αλλά επειδή ζούμε και σε καιρούς πονηρούς, ποτέ δε ξέρεις. Μπορεί και να ξαναυπάρξει.

Τι θέλω να πω με όλες τουτες τις αράδες; Πολλά πράγματα, συνέλληνες. Οτι πρώτα απ΄όλα, έχουμε το κάκιστο συνήθειο να τα ρίχνουμε όλα σε ένα τσουβάλι. "Να φυσάμε το γιαούρτι", που λέμε κοινώς. Ελάττωμα; Εντάξει. Αλλά μήπως και θα πρέπει να βάλουμε και λίγο τη λογική μας να αντισταθμίσει το συναίσθημά μας; Μήπως τελικά δεν φταίνε τα κόμματα που έχουν δημιουργηθεί απο την αρχή με σάπια υπόβαθρα, αλλά εμείς οι ίδιοι που, αν κι έχουμε πλειστάκις παραδεχτεί τη βρωμιά και τη δυσωδία τους, εν τούτοις τα στηρίζαμε επειδή...μας βόλευε; Και τώρα που δε μας βολεύει πλέον, όλα στον καιάδα; Μαζί με τα ξερά, να καούν και τα...χλωρά;

Είναι λογική αυτή ρε παιδιά; Ερωτώ!

Ολοι εδώ και μήνες τώρα, φωνάζουμε "Μα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ρε γαμώτο;"

Πού να υπάρξει ρε παιδιά; Στη βρώμα και στη δυσωδία ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; Μα αν υπήρχε κάποιος τέτοιος εκεί μέσα, πολύ απλά δεν θα μπορούσε να επιβιώσει! Ή θα τον πέταγαν έξω με τις κλωτσιές οι ...μή σκάπτωντες ή θα τιθόταν στο περιθώριο απο μόνος του και στο τέλος θα κοπάναγε κι ένα "αί σιχτίρ" και θα έβγαινε έξω, βροντώντας τη πόρτα πίσω του. Πιο απλά δε γίνεται. Διότι οι ...μή σκπατωντες, θα προσκυνούσαν ακόμη και το διάβολο (το έχουν ήδη κάνει, τι να λέμε τώρα) προκειμένου να μη γίνουν ποτέ κι αυτοί ...σκάπτωντες. Κι ο ΕΛΛΗΝΑΣ (ήγουν ο έντιμος και οπατριώτης) ανάμεσα τους είναι ζημιά και στίγμα. Το λοιπόν; Που το φωνάζουμε το "Μα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ρε γαμώτο;" Στο βρόντο; Στην έρημο; Στο ΠΑΣΟΚ; Στη Ν.Δ.; Στον Καρατζαφέρη "χέρι-χέρι"; Πού;

Μήπως το φωνάζουμε σε κάποιον ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ , ο οποίος πρέπει να ηγηθεί ενός ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ούτως ώστε να πάρει μαζί του κάποιους σκάπτωντες που να μη θέλουν ή να μην έχουν ανάγκη να γίνουν ποτέ μή σκάπτωντες; Και όλοι αυτοί που τον ακολουθούν, να πάρουν όλοι μαζί ένα βούρδουλα και να:
 - Πετάξουν στα σκουπίδια τους μη σκάπτωντες που έχουν αποκτήσει, ενώ δεν έσκαψαν ποτέ τους, τεράστιες περιουσίες;
 - Στείλουν στον εισαγγελέα πρωθυπουργό και μέλη κυβερνήσεως που έχουν αποδεδειγμένα καταπατήσει σύνταγμα, νόμους και πατρίδα;
 - Φροντίσουν με τη δημιουργία νέου συντάγματος ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικά οι θεσμοί, έτσι ώστε να μή διανοηθεί κάποιος να απλώσει χέρι στα λεφτά (όσα απόμειναν) των σκαπτώντων;!

Αν αυτό φωνάζουμε, τότε ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ή ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ εξ αρχής αυτόν ή αυτούς που επιχειρούν κάτι τέτοιο με τον ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ που υπάρχει αυτή τη στιγμή, δηλαδή τη δημιουργία απο μέρους του ενός κόμματος; Και τον αναγκάζουμε τον άνθρωπο να φωνάζει ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑ, είμαστε ...ένωση, παρέα, ομάδα, συντροφιά, ΕΠΕ, Α.Ε. ή και γώ δε ξέρω τι άλλο, μπας και...παρεξηθούμε απ΄την ...κακιά αυτή λέξη;

Ξέρετε τι νομίζω ώρες-ώρες ρε συνέλληνες; Και βρίστε με άμα σας κάνει ως εκτόνωση αυτό, δε τρέχει τίποτα. Νομίζω οτι δίκαια μας λένε οι ...πρώην δενδροάποικοι Αγγλοσάξονες και Φράγκοι "κακομαθημένα παιδάκια". Γιατί ούτε ξέρουμε τι είμαστε, ούτε ξέρουμε τι θέλουμε και πάνω στις συμφορές μας ούτε έχουμε καν τη λογική να σκεφτούμε ψύχραιμα και σοβαρά. Και το εννοώ αυτό. Δε θα χαϊδέψω τα αυτάκια κανενός και νομίζω το έχω αποδείξει πλειστάκις αυτό μέσα απο τα κείμενά μου.

Θέλουμε έναν πατριώτη Ελληνα, αλλά τον αποκλείουμε ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ αν αυτός ηγηθεί ενός νέου κομματικού σχηματισμού γιατί, λέει, "έκανε κόμμα"!
Δεν έκανε κόμμα αυτός ο Ελληνας πατριώτης;
"Α, άχρηστος! Τι περιμένει και δε κάνει κάτι; Ολο λόγια είναι!"
Δηλαδή, είτε έτσι είτε αλλοιώς, ο Ελληνας αυτός πατριώτης, είναι ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ! Οχι να μας ...σώσει δε μπορεί, αλλά μήτε τον εαυτό του δε θα μπορεί να προστατεψει απο μας τους...κακομαθημένους σκάπτοντες!

Είχε άδικο άραγε ο συχωρεμένος ο Γκοσσινί που έγραψε μιαν ατάκα για τον Οβελίξ στο τεύχος του Αστερίξ "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες" και που έλεγε "Είναι τρελλοί αυτοί οι Ελληνες"!!! καθώς  έβλεπε τους Αθηναίους να ...πλακώνουν στο ξύλο έναν ολυμπιονίκη επειδή ήταν...Σπαρτιάτης ;! Ελα μου ντέ!

Λοιπόν, ως εδώ οι πλάκα. Αλλωστε, οι μέρες που ζούμε, μόνο για πλάκα δεν είναι. Αν δεν το ξέρετε συνέλληνες, να σας το πω εγώ πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που, ναι! είναι ΚΟΜΜΑΤΑ. Νεα, αφθαρτα, σοβαρά ή μη σοβαρά, αλλά ΚΟΜΜΑΤΑ.

Δεν τα έχετε μαζικά ακούσει ή δεν τα ξέρετε, διότι πολύ απλά είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ απο τα ΜΜΕ και δεν μπορεί να ακουστεί η φωνή τους! Κι αν ειπωθεί κάτι απο αυτά τα ΜΜΕ γι' αυτά, είναι είτε ειρωνικό σχόλιο είτε απαξιωτικό. Προσπαθούν να φωνάξουν, να βγούν, να τρέξουν, αλλά για να το κάνουν αυτό χρειάζονται ΧΡΗΜΑ. Που δεν υπάρχει γι' αυτά, παρα μόνον για τα κόμματα των μή σκαπτώντων! Τουτέστιν γι' αυτά που μας ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ και ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ!

Ενα απο αυτά τα νέα κόμματα είναι και η "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" του Ηλία Μαρκόπουλου. Δεν τον ξέρετε τον Μαρκόπουλο οι πολλοί. Ε, βέβαια, πού να τον ξέρετε, εφ΄όσον ο άνθρωπος είναι ...σκάπτων και μάλιστα σκληρά σαν όλους μας και δεν συμμετείχε ποτέ σε τέτοιους βόθρους σαν αυτούς των μή σκαπτώντων. 

Μαζεύτηκαν γύρω του πολίτες σαν εσάς και σαν κι εμένα, και δημιούργησαν μαζί του αυτό το κίνημα-κόμμα γιατί είδαν σ' αυτόν το βλέμμα του ΕΛΛΗΝΑ. Του Ελληνα που βλέπει γύρω του με ΟΡΓΗ να του ξεπουλάνε τη ΠΑΤΡΙΔΑ! Και μαζί με αυτούς, μαζεύτηκαν και πολλοί, Ελληνες!  Επιστήμονες, τεχνίτες, εργάτες, δάσκαλοι, καθηγητές, φοιτητές! Απλοί Ελληνες και όλοι τους μια ζωή σκάπτωντες! Και εξοστρακισμένοι απο τους...μη σκάπτωντες των βόθρων!
Ελληνες πατριώτες δε θέλουμε; Ελληνες πατριώτες δε θέλετε; Ορίστε! Μπροστά σας είναι! Νάτοι!
Τι νομίζετε συνέλληνες; Οτι θα βάλουν το κεφάλι τους στον τορβά κάποιοι δήθεν διανοούμενοι, δήθεν προσωπικότητες ή δήθεν γενικώς μαιντανοί των πρωινάδικων και θα βγούν μπροστά; ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!

Αυτοί δε βγαίνουν μπροστά υπο αυτές τις συνθήκες, μακάρι να τους ετοιμάζανε απο τώρα τον ανδριάντα! Αυτοί είναι μια χαρά βολεμένοι εκεί που είναι, με τις θεσάρες τους, τη κονόμα τους, τη...προσωπικότητά τους και άλλα τινά. Ξέρετε πότε θα βγούν; Αν για παράδειγμα ο Μαρκόπουλος και ο κάθε Μαρκόπουλος πάρει φαλάγγι την άγουσα προς την εξουσία με την λαική αρωγή, με την ελπίδα να πάρουν κι αυτοί αύριο μεθάυριο ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, ένα κομμάτι-μερίδιο της ...δόξας, θεωρώντας και οτι του κάνουν και τιμή του Μαρκόπουλου και του κάθε Μαρκόπουλου που ... συμμετέχουν στην όποια κίνησή του! Ετσι δεν είναι ή μπας και δε τα λέω καλά;

Συνέλθετε συνέλληνες γιατί δεν έχουμε καιρό!

Ο,τι είναι να κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε ΤΩΡΑ! Εχουμε περιθώριο μέχρι το Μάρτιο, όπου και θα έχει επισήμως πλέον εκποιηθεί η περιουσία μας! Μετά, ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!

Γι αυτό θέλουν αμέτι-μουχαμέτι τα γερμανόσκυλα της τρόικας να τελειώνει ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ η ...διεκπεραίωση των νομοσχεδίων με τη σύμφωνη γνώμη των 180 της βουλής, ήτοι και της ΝΔ και όλων των παλαιοκομματικών! Βιάζονται να τελειώνουν! Τρέμουν στην ιδέα οτι κάτι μπορεί να παει στραβά! Εχουν κατεβάσει και γι αυτό το λόγο μια ταξιαρχία ευρωμπάτσων της Εurofor, όπως έβγαλε πρώτος την είδηση ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ προχτές και πέσανε όλοι να τον φάνε, απο παπαγαλάκια των ΜΜΕ μέχρι ...έγκυροι Μπλόγκερς! Ευτυχώς που έτυχε να τους δεί κι ο Καζάκης όλως τυχαίως και το επιβεβαίωσε γιατί αλλοιώς....θα τους βλέπαμε μπροστά μας άξαφνα, σα σφαλιάρα σβουριχτή στο σβέρκο μας!

Δε πρόκειται να αντέξει ο προδότης και το σμάρι του, μέχρι τέλος του Οκτώβρη είναι τα ψωμιά του!
Συσπειρωθείτε κάπου, σε όποια νέα δύναμη νομίζετε εσείς! Δε θέλετε τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ή δε σας αρέσει η φάτσα μας ή του Μαρκόπουλου; Πάτε με κάποιον άλλον! Επιλέξτε κάποιον ή κάποιους, αλλά ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτά που λένε, διαβάστε ΚΑΛΑ αυτά που πρεσβεύουν, ρωτήστε, μάθετε και αποφασίστε! Πάντοτε ΚΟΜΜΑΤΑ θα υπάρχουν, κοινοβουλευτική δημοκρατία έχουμε, μη ντρέπεστε που επιλέγετε κάποιον! Να ντραπείτε ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!
Αλλά ελπίζω πως σε όλους μας έγινε μάθημα, αυτό το σκληρό ΠΑΘΗΜΑ που ζούμε σήμερα! Ουδεν κακόν αμιγές καλού!

Μη ψάχνετε να βρείτε προσωπικότητες και τέτοια, δεν θα βρείτε ΚΑΜΜΙΑ στις νέες δυνάμεις! Προσωπικότητες είστε εσείς, είμαστε εμείς, όλοι! Εμείς οι ΣΚΑΠΤΩΝΤΕΣ γαμώτο!

Εντάξει, για να σας προλάβω σας απαντώ στην απορία σας του στύλ "Μα γιατί όλοι αυτοί δεν ενώνονται για το καλό του τόπου;" Για τον απλούστατο λόγο οτι ο κάθε Ελληνας, απο αρχαιοτάτων χρόνων, ήταν μια Ελλάδα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Αιώνιο ελάττωμα της φυλής μας, τι στο διάτανο να κάνουμε τώρα! Μια φορά μόνο ενωθήκαμε, κι αυτή ήταν με τέτοιο ζόρι, που πλημμύρισαμε στο αίμα αδελφικό! Μια φορά μόνον! Επι Μεγάλου Αλεξάνδρου, που δε δίστασε, για την ένωση αυτή, να χτυπήσει αδελφικά στήθη! Αλλά η ένωση αυτή, έφερε και το μεγαλείο του ελληνικού πνεύματος ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Παρ΄όλα αυτά όμως, παρ΄ότι έχουνε ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια οι νέες πολιτικές δυνάμεις, αυτό δεν χαλάει σε τίποτε τον αγώνα. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ! Μετά, όταν πετάξουμε τους ξένους απ τα χώματά μας, όταν κλείσουμε τους προδότες στα μπουντρούμια, όταν σώσουμε τα σπίτια και τα χώματά μας απ τα νύχια της διεθνούς των τοκογλύφων, τότε, για άλλη μια φορά, θα έχουμε καιρό να ...διαφωνήσουμε! Δε έχει λοιπόν σημασία αν θα επιλέξουμε το κόμμα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ή το όποιο άλλο μας κάνει "κλίκ". Σημασία έχει ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ και να ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ αυτά τα κόμματα που μας έφεραν ως εδώ! Τα κόμματα των ΜΗ ΣΚΑΠΤΩΝΤΩΝ!

Να σταματήσουμε επιτέλους να σκεφτόμαστε και να κάνουμε σαν κακομαθημένα παιδάκια τρέμονξτας τις λέξεις κι ας κοιτάξουμε για μια φορά με σοβαρότητα ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ κι την ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ!

Κι ας πράξουμε επιτέλους το καθήκον μας απέναντι στη πατρίδα και στα παιδιά μας!

Στα νέα πολιτικά κόμματα ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ! Ας τον αναδείξουμε λοιπόν ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!

 Γιάννης Βούρος
Μελβούρνη- Αυστραλία
 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/10/blog-post_6210.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters