Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Χούντα ΠΑΣΟΚ/Τρόικα: Σήμερα έγειρε, άυριο ΠΕΦΤΕΙ!!!

Έδοξε τη Βουλή και τω Δήμω...

Έφτασα νωρίς στη σημερινή διαδήλωση και δεν πίστευα στα μάτια μου!
Ο κόσμος εκτεινόταν από το Σύνταγμα ως το Πολυτεχνείο, με γεμάτες την Πατησίων, τη Σταδίου, ένα μεγάλο μέρος της Ακαδημίας, όλη την Πανεπιστημίου και όλα τα γύρω στενά (Βουκουρεστίου, Σίνα κλπ).
Και όχι αραιά και πού, όπως.....
πολλές φορές!
Σμιχτά, στριμωγμένα... χρειάστηκα περίπου ένα τέταρτο για να φτάσω από την Ομόνοια στο Πολυτεχνείο!!! Και δεν είχε ξεκινήσει ακόμη η πορεία!
Μιλάμε για περίπου 400.000 διαδηλωτές!!!
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε οργανωμένη διαδήλωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ κλπ.

Ο λαός μίλησε λοιπόν σήμερα πιο ηχηρά από ποτέ!
Μένει να δούμε αν θα προλάβει να δείξει ευθιξία κανείς μέχρι σήμερα το βράδυ.
Αν θα παραιτηθεί κανείς για να προλάβει την μπόρα.
Γιατί η μεγάλη η μπόρα έρχεται αύριο:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Σήμερα βρεθήκαμε ένα κλικ πριν μπούμε στη Βουλή για Κατάληψη του κτιρίου.
Η Βουλή μας ανήκει! Δεν τους ανήκει...
Θα μου πείτε "και τι θα κερδίσετε; θα καταργήσετε τη δημοκρατία;"
Όχι, θα επανιδρύσουμε τη Δημοκρατία!
Γιατί αυτό που ζούμε σήμερα λέγεται Χούντα.
Και η Κατάληψη της Βουλής είναι ο Νο 1 συμβολικός στόχος του λαού, για να δείξει σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο ότι πλέον η εξουσία έχει καταληφθεί από το λαό και αυτός θα αποχωρήσει από το Κτίριο της Βουλής μόνο όταν αποδεσμευτεί η χώρα από τη Χούντα της Τρόικα της Ευρωπαικής Ένωσης, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, καθώς και των ντόπιων υπαλλήλων τους ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΛΑΟΣ.



Ένα "κλικ" λοιπόν πριν την Κατάληψη της Βουλής.
Και δε μιλάω για Αναρχικούς, ούτε για Κνίτες.
Μιλάω για τον ανένταχτο κόσμο, όπως εγώ, που βρισκόταν εκεί και είχε στριμώξει τα ΜΑΤ (σκυλιά του Καθεστώτος) στα σκαλάκια της Βουλής.

Αύριο θα γίνει το μεγάλο και σίγουρα δύσκολο εγχείρημα: η περικύκλωση της Βουλής προκειμένου να μην δύνανται να εισέλθουν οι βουλευτές που προτίθενται να υπερψηφίσουν το Πολυνομοσχέδιο- Τρόμος!

Η επιτυχία του εγχειρήματος σαφέστατα κρίνεται από τη μαζικότητα της αυριανής συγκέντρωσης από νωρίς το πρωί και από την αποφασιστικότητα των διαδηλωτών.
Η Αστυνομία (τα σκυλιά του Καθεστώτος) ατένιζε αμήχανη αυτήν την πελώρια διαδήλωση, αυτή τη λαοθάλασσα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Απλώς αμυνόταν στιρμωγμενη στα τείχη της Βουλής.
Αν αύριο είμαστε ακόμη περισσότεροι, είναι δεδομένο ότι η Χούντα του ΠΑΣΟΚ έχει πέσει και δρομολογούνται αμέσως ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Που φυσικά μια τέτοια λαική νίκη μην αυταπατάστε ότι θα οδηγήσει στη ΝΔ του Σαμαρά.
Ο Αντωνάκης μετά δε θα τολμήσει ούτε να εμφανιστεί!
Σήμερα η Κυβέρνηση λοιπόν κοιτούσε αποχαυνωμένη και προσπαθούσε με γελοία ψέματα (όπως το απίστευτα γελοίο αριθμό διαδηλωτών -70.000- που έδωσε η Αστυνομία) να υποβιβάσει αυτήν τη λαοθάλασσα.

Είναι δεδομένο ότι η Κυβέρνηση θα πνιγεί στη Λαοθάλασσα...
Αρκεί να είμαστε και αύριο όλοι εκεί!
Σήμερα η Χούντα έγειρε και αύριο πέφτει!

Έχουμε Χρέος να κάνουμε ό,τι μπορεί να περνά απ' το χέρι μας για να εμποδιστούν οι βουλευτές να το ψηφίσουν, αφού δεν παίρνουν από λόγια, απειλές και φιλότιμο...

Αλλιώς η σιωπή και η αδράνειά μας, όχι μόνο λειτουργεί ως συνενοχή και συναίνεση στα κυβερνητικά σχέδια, αλλά της δίνει και θάρρος για να συνεχίσει να παίρνει αυτά τα μισάνθρωπα μέτρα επ' αόριστον..

Με λίγα λόγια:
ΔΡΑΣΕ Ή ΣΚΑΣΕ!!!

--
http://toixo-toixo.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_498.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters