Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ξέρετε πόσες σελίδες είναι το "πολυνομοσχέδιο";

http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_6213.html


Υποτίθεται ότι το νομοθετικό έργο ασκούν οι βουλευτές. Δηλαδή, δεν πηγαίνουν στη Βουλή σηκώνοντας το χέρι για να πουν ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ.
Εννοείται, ότι για να ψηφίσεις ένα νομοσχέδιο, το έχεις διαβάσει προσεκτικά, λέξη προς λέξη, το έχεις "χωνέψει", το συζήτησες με τους συμβούλους σου και κατάλαβες τι αλλάζει. Το τελευταίο είναι το σημαντικότερο, αφού...
 όπως συνηθίζεται, σε ένα νομοχέδιο γράφεται συχνότατα "με την παρούσα, καταργούνται οι διατάξεις του άθρου χχχ, του νόμου χχχ" κ.λ.π. Άρα, πρέπει να βρείς και τον προηγούμενο νόμο, να δείς τι έλεγε και τι αλλάζει.
Σκεφτείτε τώρα, ότι το πολυνομοσχέδιο, με τον βαρύγδουπο Βενιζελικό τίτλο:
"Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαίσιου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015"
που πάει στη Βουλή, με:
-το κείμενο του νομοσχεδίου
-την αιτιολογική έκθεση
-το πρακτικό Έκθεσης της επιτροπής
-την έκθεση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής και
-τις τροπολογίες

είναι μέχρι στιγμής 452 σελίδες !!!!

Προσθέστε και τα πρακτικά των συζητήσεων στις επιτροπές και στην Ολομέλεια και θα έχετε πάνω από 2.000 πυκνογραμμένες σελίδες νόμων, άρθρων, παραγράφων, τροποποιήσεων.

Όπως καταλαβαίνετε, ούτε ένας βουλευτής δεν το έχει διαβάσει όλο και ψηφίζουν όλοι, χωρίς να ξέρου τι ψηφίζουν, προφανώς με προφορικές διαβεβαιώσεις αυτών που το συνέταξαν ότι όλα είναι Ο.Κ.
Σκεφτείτε ότι όλο αυτό το καραγκιοζονομοσχέδιο, ήρθε ως επσιτέγασμα των εξαγγελιών Βενιζέλου για "απλοποίηση της φορολογικής νομοθεσίας κι ένα σταθερό εθνικό πλαίσιο φορολογίας".

Οι άνθρωποι έχουν καταστρέψει την Ελλάδα με την πολυνομία. Έπνιξαν την πατρίδα μας σε τόνους χαρτιού, νόμων και διατάξεων.

Ποιός δικηγόρος, ποιός λογιστής, ποιός εφοριακός, ποιός επιχειρηματίας θα προλάβει να διαβάσει, αναλύσει, κατανοήσει τις χιλιάδες νέες αλλαγές;

Μα είστε τόσο μαλάκες σε αυτή την κυβέρνηση τσίρκο, που έπνιξε την Ελλάδα στους νόμους;
Είστε !!!
για την ιστορία, όποιος έχει αντοχές, ας ξεκινήσει το διάβασμα, εδώ 


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_9026.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters