Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ... ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;


Image and video hosting by TinyPic
Γεώργιος Παπαδόπουλος - Γιωργάκης Παπανδρέου. Είναι και οι δύο χουντικοί με τη διαφορά όμως πως ο πρώτος ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, δεν χρώσταγε σε κανέναν πούστη, δεν έφαγε ούτε δεκάρα από το λαό του, δεν σκλάβωσε την χώρα σε κανέναν εκβιαστή "εταίρο" ούτε λαθροεισβολέα και κοιμόμασταν με ανοικτά παράθυρα και πόρτες... Ένα κοινό τους ακόμα είναι πως ο πρώτος πέθανε στη φυλακή, όπως θα πεθάνει και ο δεύτερος.http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/10/blog-post_793.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters