Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Οι δοσίλογοι της γερμανικής Κατοχής και οι δοσίλογοι της Κατοχικής Κυβέρνησης του Τζέφρη

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου

Όπως είναι ιστορικά γνωστό, οι πρώτοι "δικάστηκαν" από το Ειδικό Δικαστήριο Δοσιλόγων και η πλειοψηφία τους όχι μόνο αθωώθηκε αλλά και πολλοί ανέλαβαν και σημαντικά πόστα.
Τώρα οι συνεργάτες του Τζέφρη –όλων των βαθμίδων- δεν θα έχουν την ίδια τύχη.
Το προσεχές Ειδικό Λαϊκό Δικαστήριο θα....
λειτουργήσει όπως επιτάσσει η Ιστορία και θα είναι άτεγκτο στους σημερινούς δοσίλογους.
Ο Τζέφρη θα προλάβει ίσως να φύγει με τη βοήθεια των ΗΠΑ –όπως την έδωσαν και στον πατέρα του κατά τη δικτατορία του '67-. Οι τόσοι και τόσοι συνεργάτες του όμως θα μείνουν εδώ για να δικαστούν! Ας μη το ξεχνούν.

http://ethnikonthematon.blogspot.com
 

Ανώνυμος είπε...
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ====================== Αρθρο1 2.- -Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η Λαική κυριαρχία. Αρθρο 120 4.-Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων,που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο Αρθρο - 28 2.- Για να εξυπηρετηθεί σπoυδαίo εθνικό συμφέρoν και να πρoαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπoρεί να αναγνωρισθoύν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών oργανισμών αρμoδιότητες πoυ πρoβλέπoνται από τo Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμoυ πoυ κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειoψηφία των τριών πέμπτων τoυ όλoυ αριθμoύ των βoυλευτών. ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ================ Άρθρο 162. Εξαπάτηση εκλογέων. Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψη¬φίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161 τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή. Άρθρο 390. -. Όποιος με γνώση ζημιώνει την περιουσία άλλου, της οποίας βάσει του νόμου ή δικαιοπραξίας έχει την επιμέλεια ή διαχείριση (ολική ή μερική ή μόνο για ορισμένη πράξη), τιμωρείται με φυλάκιση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters