Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΚΡΟΣ 65ΧΡΟΝΟΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗΣ! ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο ΠΡΟ-ΠΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!




Τον τελευταίο μήνα στο στόχαστρο των εγκληματιών και των φονιάδων βρίσκονται τα βενζινάδικα και τα κοσμηματοπωλεία κυρίως. Έχουμε  πάνω από 100 ληστείες κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα! Το φωνάζαμε πριν δύο εβδομάδες, εάν δεν στήσει καρτέρι η αστυνομία σε βενζινάδικα και κοσμηματοπωλεία, θα δούμε και άλλους νεκρούς πολύ σύντομα.... Στα αρχίδια του, ο ΠΡΟ-ΠΟ..... Φυσικά οι φονιάδες είναι αλλοδαποί. Μόνο αυτοί εκτελούν ανθρώπους σαν τις μύγες. Το 95% των πλέον στυγνών εγκλημάτων προκαλούνται από ξενόφερτα ζώα τα οποία πραγματοποιούν σήμερα στην Ελλάδα γενοκτονία των Ελλήνων επί σκοπώ. Εάν δεν αρχίσουν από χθες κιόλας οι μαζικές απελάσεις, ειδικά τώρα που πτωχεύσαμε, και αν δεν φυλάξουμε τα σύνορα με τα όπλα, κάθε μέρα θα μετράμε όλο και περισσότερα αθώα θύματα. Επιτέλους ξυπνήστε γιατί έρχεται και η σειρά σας. 
 
 

http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/10/65.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters