Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

55.000 ΛΑΘΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΠΗΡΑΝ ΗΡΩΙΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΝ...

Εδώ και ένα μήνα σχεδόν, έχει τελειώσει η αναγκαστική απογραφή των συνταξιούχων στο ΙΚΑ. Όποιος δεν απογράφηκε δεν θα πάρει φράγκο σύνταξη, κοινώς επήρεν ηρωικά τον μπούλον... Ε λοιπόν 55.000 "συνταξιούχοι" δεν απογράφηκαν αλλά δεν μας λέει η κυβέρνηση ποιοι ήταν αυτοί για να μη χαλάσει η πολυπολιτισμική της σούπα. Ήταν 55.000 λαθροσυνταξιούχοι από Αλβανίες, Βουλγαρίες, Ρουμανίες, Γεωργίες, Πολωνίες, Ρωσίες  κλπ οι οποίοι δεν απογράφηκαν γιατί απλά δεν έχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά να προσκομίσουν. Κάποιοι τους είχαν βγάλει σύνταξη με το αζημίωτο φυσικά και ξεζούμιζαν επί χρόνια τον ιδρώτα του Έλληνα πολίτη... Είναι γνωστόν πως λαθρομετανάστες (κυρίως Αλβανοί, Βούλγαροι και Ρουμάνοι) είχαν φέρει τους πατεράδες, μανάδες, θείους, θείες και μπατζανάκηδες τους και με 30 ένσημα ή και καθόλου ένσημα, έπαιρναν 720 ευρώ σύνταξη ο καθένας!!! Βέβαια περιμένω την κυβέρνηση και τον διευθυντή του ΙΚΑ να βγουν να παραδεχτούν δημόσια το τι συμβαίνει τόσα χρόνια και βέβαια να αναζητήσουν όλους αυτούς που έφαγαν τα λεφτά και ξεζούμισαν το ταμείο καθώς και όσους συμμετείχαν στο έγκλημα αυτό, να γυρίσουν πίσω τα λεφτά, να τους επιβληθούν ποινές και πρόστιμα και να κατασχεθεί κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία τους.
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/10/55000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters