Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Πάει για Εξεταστική ο πρώην «τσάρος»


Σε συλλογή υπογραφών προχωρά το επιτελείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου τις επόμενες ημέρες να κατατεθεί η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Οικονομία...


Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση θα κατατεθεί στην Ολομέλεια εως το τέλος της εβδομάδας. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγες εβδομάδες, θα ζητείται έρευνα για την περίοδο 2001 εως 2011 και συγκεκριμένα έως τη λήξη της θητείας του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Οικονομικών.

Με τον τρόπο αυτό, αυτοί που θα μπουν στο μικροσκόπιο της επιτροπής -εφόσον αυτή συσταθεί- θα είναι οι κ.κ. Γιάννος Παπαντωνίου, Νίκος Χριστοδουλάκης, Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιάννης Παπαθανασίου και Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ήδη έχει επέλθει παραγραφή των όποιων ποινικών αδικημάτων τελέστηκαν έως το 2009 και συγκεκριμένα έως την τελευταία διακυβέρνηση της ΝΔ, με αποτέλεσμα η ουσία της έρευνας να επικεντρώνεται στον κ. Παπακωνσταντίνου.

http://100greekblogs.blogspot.com/2011/10/blog-post_9265.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters