Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΒΑΣΩ:«Καταργήστε πρώτα τους 77 οργανισμούς που ιδρύθηκαν την τελευταία 2ετία και μετά να δούμε πως θα εφαρμόσουμε την εφεδρεία»

«Δεν μπορεί να μην πάει ούτε ένας στη φυλακή»Β. Παπανδρέου: Το πολυνομοσχέδιο έτσι όπως είναι δεν περνάει

«Δεν μπορεί να μην πάει ούτε ένας στη φυλακή»

Να γίνουν αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο, καθώς «έτσι όπως είναι δεν περνάει», προέτρεψε η Βάσω Παπανδρέου, δίνοντας τον τόνο στον ΚΤΕ οικονομικών του ΠΑΣΟΚ το οποίο συνεδριάζει για το πολυνομοσχέδιο.
«Καταργήστε πρώτα τους 77 οργανισμούς που ιδρύθηκαν την τελευταία 2ετία και μετά να δούμε πως θα εφαρμόσουμε την εφεδρεία», είπε χαρακτηριστικά.
Η ίδια σημείωσε πως δεν μπορεί με βάση τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις να πληρώνουν περισσότερα εκείνοι που έχουν εισόδημα κάτω από 70.000 ευρώ, από αυτούς που έχουν εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ.
Και κατέληξε λέγοντας: «Προχωρήστε στη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των πολιτικών της τελευταίας δεκαετίας. Να πάει ένας πολιτικός φυλακή !». 
Η συνεδρίαση αναμένεται θυελλώδης και καθιστά δύσκολη την έναρξη της συζήτησης επί του πολυνομοσχεδίου στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής που είχε προγραμματιστεί για τις 3 σήμερα το μεσημέρι.
 
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/77-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters