Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Μ. Κεφαλογιάννης: "Φύγε μην σε πλακώσω"- Β. Παπανδρέου: "Δεν πας στο διάολο ρε μ..."

Καυγάς εκτός ορίων ξέσπασε μεταξύ της Βάσως Παπανδρέου και του Μανώλη Κεφαλογιάννη, μόλις τελείωσε η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Αιτία τα όσα είπε για ευθύνες της Ν.Δ. ο υπουργός που προκάλεσαν την ηχηρή αντίδραση του κ. Κεφαλογιάννη και ο....
καυγάς άναψε.
Ο επίμαχος διάλογος:

Mανώλης Κεφαλογιάννης: Θα γίνετε ποτέ προεδρος στη επιτροπή;

Βάσω Παπανδρέου: Με τραμπούκους σαν εσένα δεν μπορώ να γίνω. Κανείς δεν σας ακούσει και δεν σας παίρνει στα σοβαρά.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Έχετε απωλέσει τη σοβαρότητά σας και αν δεν μπορείτε να φύγετε από το έδρανο του προέδρου και να προεδρεύσει άλλος. Να είστε σοβαρή και όχι η Βάσω Παπανδρέου.

Βάσω Παπανδρέου: Ο κ. Κεφαλογιάννης αυτοχαρακτηρίζεται τραμπούκος.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Να σταματήσετε να φέρεστε ανοήτως, είστε η χειρότερη πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων.

Βάσω Παπανδρέου: Δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί του κ.Κεφαλογιάννη.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ούτε εμένα με ενδιαφέρει η ύπαρξή σας, δεν σας υπολογίζω καθόλου και δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχετε.

Μάλιστα λίγο αργότερα, ο κ. Κεφαλογιάννης επετέθη εκ νέου στην κ. Παπανδρέου και της είπε: «Δεν είναι δυνατόν να λέει η πρόεδρος σε μένα «δεν πας στο διάολο ρε μ...». Φράση που αν και δεν ακούστηκε, τουλάχιστον από μικροφώνου, να έχει πει η κ. Παπανδρέου η ίδια επιβεβαιώνει ότι την είπε ως απάντηση στη φράση του κ. Κεφαλογιάννη: «Φύγε, μην σε πλακώσω».

Η συνεδριαση διεκόπη για 10 λεπτα και όταν άρχισε ξανά η κ. Παπανδρεου τόνισε ότι δεν θα ξαναανεχτεί απειλές και τσαμπουκάδες από τον κ. Κεφαλογιάννη.

http://www.dailynews24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters