Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Καταγγελία σοκ για φοροδιαφυγή του ίδιου του πρωθυπουργού!


Η καταγγελία σοκάρει και έφ’ όσον ισχύει, αποδεικνύει ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι δομικά η εστία της διαφθοράς.
Η πεθερά του πρωθυπουργού λοιπόν, η μητέρα της συμπαθούς συζύγου του κυρίας Άντας, νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο Πατρών “Παναγία Βοηθεία” και με την ευκαιρία στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση.
Ο σύλλογος λοιπόν Αποκλειστικών του νοσοκομείου, καταγγέλει ότι η οικογένεια του πρωθυπουργού αντί να χρησιμοποιήσει νόμιμα αμοιβόμενες αποκλειστικές, χρησιμοποιεί 3 αλλοδαπές και μάλιστα (σύμφωνα με την καταγγελία) ανασφάλιστες!
Εμείς δεν χτυπούμε ποτέ σε θέματα υγείας τα οποία σεβόμαστε απόλυτα. Πρέπει όμως να παρέμβει άμεσα το ΣΕΠΕ και να ελέγξει την καταγγελία. Εάν είναι δυνατόν ο ίδιος ο πρωθυπουργός να δίνει τέτοιο δείγμα σε μία κοινωνία που μαστίζεται.
Εάν μάλιστα δεν επέμβει άμεσα ο ΣΕΠΕ για να ελέγξει την καταγγελία, οφείλει ο εισαγγελέας να παρέμβει και να ελέγξει τους ίδιους που είναι ήδη ενημερωμένοι αλλά δεν παρεμβαίνουν!
Σε κάθε περίπτωση, είναι δυνατόν να παραγκωνίζεται το σωματείο που αποτελεί τον νόμιμο και ασφαλή φορέα στον νευραλγικό θεσμό των αποκλειστικών;
Θα επανέλθουμε…

http://olympia.gr/2011/10/12/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AF%CE%B4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters