Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΚΡΗΞΗ

ΣΥΝΕΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ: http://Ellania.pblogs.gr/2011/10/to-hfaisteio-el-hierro-pithanon-se-kokkino-kwdiko-shmera.html

VOLCANO El-Hierro.-Google-Maps.jpg
ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ( Ή ΑΛΛΙΩΣ Insituto Geogrαfico Nacional - IGN ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΤΡΙΤΗ 11/10/2011 ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΚΡΗΞΗ, 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛ ΧΙΕΡΟ ( El Hierro ), ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ.
Η ΕΚΡΗΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟ 1971, ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ Teneguia ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΛΑ ΠΑΛΜΑ ( ΚΑΝΑΡΙΟΙ ΝΗΣΟΙ ). ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΣΤΟ ΕΛ ΧΙΕΡΟ ( El Hierro ), ΤΩΝ ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΣΤΟ La Restinga, ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ IGN ΚΑΙ ΤΟ CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Cientνficas), ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ. ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ, ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 600 ΜΕΤΡΩΝ, ( ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ ), ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Las Calmas. ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΝ Η ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΜΑΚΡΙΑ Ή ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛ ΧΙΕΡΟ ( El Hierro ).

Υ.Γ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 536 ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! 

http://ellania.pblogs.gr/2011/10/ypothalassia-ekrhxh.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters