Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

O Πάγκαλος εγγυάται την ασφάλεια της Κύπρου! Μόνο μην πάρει ο αέρας το νησί ...


"Σκληρές" δηλώσεις κατά της Τουρκίας έκανε σήμερα ο β΄ Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, απαντώντας σε ερώτηση του Γ. Καρατζαφέρη στην Βουλή. Ο γνωστός για την φράση (μαζί τα φάγαμε) πολιτικός έβγαλε έναν ... δυναμικό χαρακτήρα, εγγυούμενος την ασφάλεια της Κύπρου και λέγοντας ότι κάθε επίθεση στην Μεγαλόνησο από τους Τούρκους θα θεωρηθεί επίθεση στην Ελλάδα.

Ενώ μάλιστα προχώρησε ακόμη παραπέρα και χαρακτήρισε μεγάλο σφάλμα το ότι επετράπη η ίδρυση του προξενείου στη Κομητηνή, συμφωνώντας με τον κ. Καρατζαφέρη ότι χρησιμοποιείται για προπαγανδαστικούς σκοπούς της Τουρκίας.

Και όλα αυτά από τον ίδιο άνθρωπο που ευχόταν να "πάρει ο αέρας την ελληνική σημαία από τα Ίμια". Λίγες εξηγήσεις υπάρχει για το τι συμβαίνει. Είτε ο κ. Πάγκαλος έχει πάρει διαβεβαιώσεις από τις ΗΠΑ ότι δεν θα συμβεί τίποτε και έχει βρει την ευκαιρία να λεονταρίσει, είτε έχει ξυπνήσει μέσα του ο πολεμιστής και ετοιμάζεται να πολεμήσει για τα εθνικά δίκαια της Ελλάδος, είτε είναι αποφασισμένος να χυθεί όσο ελληνικό αίμα χρειαστεί, προκειμένου να προστατευτούν τα συμφέροντα του Ισραήλ (και παρεπιμπτόντως της Κύπρου) στην Μεσόγειο.

 Πηγή

http://logioshermes.blogspot.com/2011/09/o_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters