Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Γιόρτασαν τη σφαγή των Ελλήνων οι Τούρκοι στη Σμύρνη

Την ώρα που κάποιοι σε Ελλάδα και Κύπρο μας πουλάνε εθνομηδενισμό και αρνησιπατρία, προσπαθώντας να μας πείσουν πόσο «καλοί» φίλοι μας είναι οι εξ Ανατολών γείτονές μας, οι Τούρκοι φροντίζουν επιμελώς για το ανθελληνικό φρόνημα των νέων τους.
Στην ελληνικότατη Σμύρνη, οι Τούρκοι γιόρτασαν με μεγαλοπρέπεια την 89η «επέτειο» της απομάκρυνσης από την πόλη του γηγενούς ελληνικού της πληθυσμού. Στην πόλη για τους εορτασμούς, παραβρέθηκαν δύο υπουργοί, ο Πολιτισμού και Τουρισμού Ερτογρούλ Γκιουνάι και ο υπουργός Μεταφορών Μπιναλί Γιλντιρίμ και πολλοί βουλευτές της ευρύτερης περιοχής, τοπικός νομάρχης, ο διοικητής της (στοχοποιημένης από τον Ταγίπ Ερντογάν) Στρατιάς Αιγαίου στρατηγός Αμπντουλάχ Ατάι, φυσικά ο δήμαρχος της πόλης Αζίζ Κοτζάογλου και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι του ισλαμικού & κεμαλικού κατεστημένου της γείτονος.
Φυσικά, πραγματοποιήθηκε στρατιωτική παρέλαση, αλλά και παρέλαση έφιππων αγημάτων με στολές εποχής, κατατέθηκαν στεφάνια, ανακρούστηκε ο εθνικός τους ύμνος, εκθειάστηκε η σφαγή των Ελλήνων και των υπόλοιπων χριστιανών της Σμύρνης, έγινε συμβολική έπαρση σημαίας στο κυβερνείο της πόλης, ακούστηκαν ύμνοι για τον Κεμάλ Ατατούρκ (ακόμα επιτρέπεται αυτό, μέχρι να «στραβώσει» ακόμα περισσότερο ο ισλαμιστής Ταγίπ...), έγινε ενός λεπτού σιγή (όχι πάντως για τους σφαγιασθέντες Έλληνες) και βάλτε.

Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ, κάποιοι αφήνουν χωρίς βιβλία τα Ελληνόπουλα και όταν τους τα δίνουν, αυτά είναι γεμάτα διεθνιστικό και εθνομηδενιστικό δηλητήριο, ώστε να διαλύσουν τις εθνικές τους άμυνες. Μάταιος κόπος, κάποιος να πει στο ντόπιο ανθελληναριό...
www.elkosmos.gr

 http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/blog-post_1155.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters