Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

"Βόμβα" Λαμπρινίδη: «Τα Τίρανα να εφαρμόσουν τη συμφωνία για τα θαλάσσια ύδατα!»

Από την Πρίστινα του Κοσσόβου όπου βρίσκεται σήμερα ο Έλληνας ΥΠ.ΕΞ, αναζωπύρωσε και πάλι το ζήτημα της εφαρμογής της διακρατικής συνθήκης της οριοθέτησης των θαλάσσιων υδάτων Ελλάδας-Αλβανίας, λίγες μέρες από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στα Τίρανα.

Ο κ. Λαμπρίνίδης φέρεται να δήλωσε πως:....



«Η συμφωνία έχει υπογραφεί, από δύο ελεύθερα και δημοκρατικά κράτη, για αυτό αναμένουμε την εφαρμογή της. Αυτό είναι αυτό που περιμένουμε και ελπίζουμε ότι θα συμβεί πολύ σύντομα», και συνέχισε - «Θέλουμε η Αλβανία να είναι σαν τις χώρες της περιοχής, σε θέση να είναι υποψήφια για ένταξη. Θέλουμε η Αλβανία να έχει προοπτική και μέλλον στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχουμε επενδύσει πολλά στην περιοχή και συνεχίζουμε να επενδύουμε εκεί και να διατηρήσουμε τις καλές σχέσεις με την Αλβανία.»

Η δήλωση ήρθε σε μια περίοδο που η Αλβανία ζει στον "πυρετό" των Wikileaks. Υπενθυμίζουμε πως σε ένα τηλεγράφημα ο Πρέσβης Ουίδερς αναφέρει κατά λέξη πως η Αθήνα χρησιμοποιούσε την επικύρωση Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Ένταξης (στην Ευρώπη) ως ένα όπλο στο κεφάλι της αλβανικής κυβέρνηση!

Ήδη από σήμερα, έγινε ο συνειρμός των δηλώσεων του κ. Λαμπρινίδη, με τα όσα απόρρητα προκύπτουν από τα τηλεγραφήματα των Αμερικανών (με αποκορύφωση, σίγουρα αύριο, με την "πρωτοπόρα" Ε/Μ Συμμαχία).

Ο κ. Λαμπρινίδης θα βρεθεί στα Τίρανα στις 12 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από τον Ιταλό ΥΠ.Εξ. Franco Frattini με ατζέντα, την προώθηση του διαλόγου στη χώρα και την επιτάχυνση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για την πρόοδο της χώρας στη διαδικασία της ολοκλήρωσης στην Ε.Ε.


Πηγή

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/blog-post_7920.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters