Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε : ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ


Ελβετός πολιτικός ζητάει από την δικαιοσύνη της χώρας του να συλληφθεί ο Κίσινγκερ ως εγκληματίας αν πάει στην Ελβετία για την συνεδρίαση της Bilderberg


Ο Ελβετός πολιτικός Dominique Baettig , σημαντικό μέλος του μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος της χώρας, ζήτησε από τις ομοσπονδιακές αρχές να συλλάβουν τον Χένρι Κίσινγκερ ως εγκληματία πολέμου, αν παραστεί στην συνάντηση της λέσχης  Bilderberg την Πέμπτη, στο ξενοδοχείο Suvretta House στο St Moritz.

             Ο Κίσινγκερ, σύμβουλος εθνικής  ασφαλείας και αργότερα Υφυπουργός των ΗΠΑ, έχει κατηγορηθεί ότι ως συνένοχος σε μια σειρά εγκλημάτων πολέμου στην Ινδοκίνα, το                        Μπαγκλαντές, τη Χιλή, την         Κύπρο και το Ανατολικό Τιμόρ.


Ο συγγραφέας Christopher Hitchens υποστηρίζει  πώς ο Κίσινγκερ είχε εγκρίνει  βομβαρδισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα χιλιάδες θύματα μεταξύ των αμάχων, καθώς και την χρήση του θανατηφόρου χημικού Agent Orange. Ο Telford Taylor, πρώην διευθύνων σύμβουλος στις δίκες της Νυρεμβέργης, δήλωσε ότι ο Κίσινγκερ διέπραξε εγκλήματα πολέμου, δίνοντας διαταγή να βομβαρδιστούν χωριά του Βιετνάμ κατά τη διάρκεια του πολέμου.

 Το γράμμα με το οποίο ζητείται η σύλληψη του Κίσινγκερ.
κλικ για μεγέθυνση

 http://kolotoubes.blogspot.com/2011/06/bilderberg.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters