Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ :Πάμε για Γουδί, κάποιοι θα στηθούν στα 6 μέτρα, χρειάζεται Συντακτική Συνέλευση!

Τις εξής απαντήσεις έδωσε χθες 6-6-2011 ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή του κ Χαρδαβέλα «Αθέατος Κόσμος»:

«Το σημερινό πολιτικό προσωπικό είναι ανεπαρκές! Αυτό έφερε την χώρα στον γκρεμό! Χρειάζεται συντακτική εθνοσυνέλευση ώστε να επιτευχτεί επανεκκίνηση του καινούριου και του διαφανούς πολιτικού προσωπικού! Δεν θα χρεοκοπήσουμε! Μας θέλουν διασωληνωμένους ώστε να πάρουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, νερό κ.λ.π.
Αν θέλουμε να βγάλουμε την Ελλάδα από το τέλμα, πρέπει να βρούμε ανθρώπους να την βγάλουν και το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί. Το λέω και δημοσίως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατί κουβαλάει τις αμαρτίες του παρελθόντος! 40 χρόνια χρεοκόπησαν την Ελλάδα.
Είμαι υποχρεωμένος μέχρι να τελειώσει αυτή η περίοδος να παραμείνω εκεί μέσα γιατί κάποιοι με πιστεύουν.
Έτσι όπως πηγαίνει το πράγμα εγώ δεν θα γίνω μέρος του συστήματος και δεν θα οδηγήσω τον εαυτό μου στο Γουδί στα 6 μέτρα ούτε θα απολογούμαι για τα εγκλήματα που έκαναν οι κυβερνήσεις.
Ο καθένας αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης του. 40 χρόνια… χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Δεν θα πάω στο Γουδί!»


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/06/6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters