Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΣΒΑΣΤΙΚΑ-ΤΕΤΡΑΓΑΜΜΑ


Το παιχνίδι αυτό να χαρακτηρίζουμε τη "σβάστικα " δηλαδή το Ελληνικό Τετραγαμμα με κάθε τι αρνητικό πρέπει να σταματήσει. Είναι ένα συμπαντικό - Ελληνικό σύμβολο Απολλώνιο. Είναι ο σταυρός με τα τέσσερα (4) γάμμα. Είναι το τετράσκελον σφυρί και είναι η δύναμις της παγκοσμίου ενέργειας, η δύναμις των πέντε (5) στοιχείων. Το κέντρο του αντιπροσωπεύει τον αιθέρα. Συμβολίζει το αιώνιον πυρ, το οποίο γεννάει τα τέσσερα στοιχεία. Με τη δίνη του έχουμε την δημιουργία -γέννεση δηλαδή - συντήρηση και καταστροφή. Θέλουμε δεν θέλουμε έτσι είναι η Φύσις. Ο Αδόλφος Χίτλερ το χρησιμοποίησε γιατί γνώριζε ότι είναι ένα σύμβολο δύναμις. Από ότι πιστεύω πρέπει να το έχει πάρει μέσω της εταιρείας Θούλης, η οποία σχετιζόταν με τον Υπερβόρειο Απόλλωνα. Βέβαια ο καθένας ας το ψάξει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Είναι ένα σύμβολο ιερότατον, το οποίο πρέπει να επιστρέψει στις συνειδήσεις των Ελλήνων για  να τους αφυπνήσει. Μην βλαστημάτε τα ιερά σύμβολα του Απόλλωνος. Δεν δωρίζουμε σε κανέναν τα δικά μας σύμβολα. Ιδίως ένα σύμβολο το οποίο αντιπροσωπεύει την Ηλιακή δικαιοσύνη. Τώρα αν πραγματικά ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν αυτό το τέρας που δείχνουν. Αυτό που μας έδειξαν οι σύμμαχοι και η πλαστή ιστορία τους. Δεν έχει καμία σχέση με το σύμβολο. Πάντως οι εγκληματίες δεν μπορούν να μιλάνε για τον Αδόλφο Χἰτλερ τη στιγμή που οι ίδιοι έκαψαν αθώους ανθρώπους στη Δρέσδη, πέταξαν ατομικές βόμβες και άλλα πολλά. Και έχουν μείνει ατιμώρητοι και δεν έχουν ζητήσει συγνώμη. Ας ψάξουμε να βρούμε την αληθινή ιστορία και όχι αυτή που μας δίνουν και χαρακτηρίζουν ανθρώπους για τα δικά τους πολιτικά συμφέροντα.
http://ektos-alektor.blogspot.com/2011/06/blog-post_9765.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στο τελος τα χαλας πολυ.. μα αν ειναι δυνατον. δινεις ελαφρυντικα στον Χιτλερ.που εκαψε τοσους ανρθωπους. που εκανε σαπουνια τους εβραιους και κυριως εβαλε ναζιστικη σημαια στην Ακροπολη. σε παρακαλω ανθρωπε μου.

Ανώνυμος είπε...

κανένα ελαφρυντικό, όταν οι εβραίοι αποφασίσουν να ...επιτρέψουν στην διεθνή ανεξάρτητη επιστημονική κοινότητα να ερευνήσει εξονυχιστικά κάθε πλευρά του λεγομένου "ολοκαυτώματος", τότε θα μάθουμε όλοι πόσους "έκαψε", πόσους έκανε "σαπούνι" και ότι άλλο κακό διέπραξε κατά της ανθρωπότητας. Αυτό όμως δεν θα συμβει διότι οι φίλοι μας οι Εβραίοι δεν είναι χαζοί να βγει η αλήθεια στην φόρα και να χαθούν τα επιδόματα που ακόμα παίρνουν ακόμα και οι ...απόγονοι αυτών που λένε ότι χάθηκαν στο λεγόμενο "holocaust". Σαφώς και αρκετοί υπέφεραν και βεβαίως και κάποιοι χάθηκαν από αρρώστειες, κακή διατροφή, έλλειψη φαρμάκων και ιατρικής περίθαλψης, αλλά μέχρι στιγμής δεν μας πειθουν για οργανωμένo "holocaust", καθώς απλούστατα δεν επιτρέπουν σε κανένα να διερευνήσει την εκδοχή που οι ίδιοι οι εβραίοι έχουν επιβάλλει στην διεθνή κοινή γνώμη. Και ναι με ενόχλησε που υψώθηκε η χιτλερική σβάστικα στην Ακρόπολη, αλλά τουλάχιστον ο Γλέζος και ο Σάντας μήνας δεν πέρασε, τους την έκλεψαν και ακόμα την ψάχνουν. Και 3μιση χρόνια μετά την κατέβασαν αναγκαστικά οι ίδιοι οι ηττημένοι οι γερμανοί. Αλλά αυτό που δεν μπόρεσα να χωνέψω είναι πώς επιτρέπεται (εσύ πως το ανέχεσαι) κάθε λίγο και λιγάκι τα κουμούνια να ανεβαίνουν στον Ιερό Βράχο και να τον μαγαρίζουν με το σφυροδρέπανο. Αυτό δεν σε ενοχλεί όμως, έ, παλιο-υποκριτή!!!!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters