Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΛΑΜΨΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΤ ΓΟΥΟΡΘ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ.

Στις 11 Μαΐου του 2011, νυχτερινή ώρα, τεράστιες λάμψεις σημειώθηκαν στην περιοχή του Fort Worth του Τέξας και ξύπνησαν έντρομους εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής! Αμέσως οι κάτοικοι υπέθεσαν τρομοκρατική επίθεση, υπήρχαν όμως και αυτοί που θεώρησαν τις απανωτές λάμψεις επιθέσεις από ufo!!!

Αμέσως διάφορα video με το συμβάν κατέβηκαν στο διαδίκτυο, και ξεκίνησαν σενάρια με πιθανή επίθεση εξωγήινων για την καταστροφή άκρως απόρρητων τεχνολογιών που έχει η ΝΑΣΑ σε κοντινή στρατιωτική βάση. Ένα σχετικό κείμενο ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών, που αναρτήθηκε και από πολλές Ελληνικές ιστοσελίδες, έγραφε: ‘’ 500 νεκροί στη στρατιωτική βάση Φορτ Γουορθ του Τέξας από επίθεση ufo!... Σε μια άκρως απίστευτη αναφορά προχώρησαν οι ρωσικές υπηρεσίες (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργό Πούτιν αυτήν την εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιείται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μηχανών και άκρως απόρρητων τεχνολογιών, δέχθηκε εξωγήινη επίθεση. Η επίθεση είχε προφανή σκοπό την καταστροφή της τεχνολογίας Vimana , δηλαδή ενός εξωγήινου σκάφους πού εντόπισαν και μετέφεραν οι Αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν. ‘’ Το κείμενο υποστηρίζει ότι ‘’η επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια εκατοντάδων στρατιωτικών και τεχνικού προσωπικού που εργάζεται στα επιστημονικά προγράμματα της βάσης’’ και συνεχίζει λέγοντας ότι ‘’μια αρμάδα εξωγήινων σκαφών πλησιάζει όλο και περισσότερο στη γη’’.
Τελικά οι Αμερικανικές αρχές έσπευσαν αμέσως να διαψεύσουν το γεγονός, λέγοντας ότι ο καταιγισμός από τις τεράστιες λάμψεις που καταγράφηκαν στην περιοχή, οφείλονταν σε εκρήξεις μετασχηματιστών.

 Η ομάδα του UFO & ALIENS TRUTH (Greek community), επικοινωνώντας με συνεργάτες από τις ΗΠΑ και ερευνώντας αρκετές μέρες σε αξιόπιστες ξένες ιστοσελίδες ufo, δεν βρήκε κανένα στοιχείο για τους υποτιθέμενους θανάτους των 500 στρατιωτικών και για επίθεση σε στρατιωτική βάση! Η μόνη μαρτυρία που δόθηκε από την περιοχή ήταν ενός μάρτυρα που κατέγραψε σε video το περιστατικό, και ήταν η εξής: ‘’Όταν είδα τις λάμψεις, άρπαξα τη μηχανή μου (Canon 5d MkII) και άρχισα να καταγράφω από το μπαλκόνι μου, που βρίσκεται στο 34ο όροφο ενός κτιρίου στο Fort Worth. Το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα μιας αρκετά βίαιης καταιγίδας, αν και αρχικά νόμιζα ότι ήταν πολεμική επίθεση ή τρομοκρατικό χτύπημα. Τελικά ήταν μια τεράστια σειρά μετασχηματιστών ισχύος που βραχυκύκλωναν και έβγαζαν λάμψεις. Οι ήχοι των εκρήξεων δεν ακούγονταν λόγο της απόστασης που βρισκόμουν. Είμαι σίγουρος γι αυτό…’’
Όμως, ο μάρτυρας κλείνοντας μας άφησε περισσότερα ερωτήματα από πριν, αφού τελείωσε λέγοντας: ‘’Μετά την καταγραφή είδα το video και παρατήρησα κάτι παράξενο που με μπέρδεψε αρκετά και έσβησε από το μυαλό μου τη λογική απάντηση που είχα δώσει για τις λάμψεις…! , Στο video φαίνεται να υπάρχουν αρκετές ιπτάμενες σφαίρες πάνω από την περιοχή. Λέτε να είναι απλώς μια αντανάκλαση της κάμερας; Τι νομίζετε;’’

Όντως, παρακολουθώντας το video δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος έκρηξης, όπως θα ήταν απαραίτητο, ενώ καμιά διακοπή ρεύματος δεν σημειώθηκε πουθενά. Ούτε στις πιο κοντινές περιοχές, όπως θα ήταν φυσικό. Οι λάμψεις περιέργως εκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων, ενώ φαίνονται στον ουρανό και κάποια ιπτάμενα αντικείμενα. Αυτό, δεν μας δείχνει την πιθανότητα εχθροπραξιών από ufo, ούτε την απλή παρατήρηση, αλλά την συμμετοχή των ιπτάμενων αυτών σφαιρών στο περιστατικό, όμως για λόγους που ακόμα δεν γνωρίζουμε.
Γιατί, μία μέρα μετά (στις 12 Μαΐου, νωρίς το πρωί) ακόμα ένας μετασχηματιστής εξεράγει, αυτή τη φορά στο στο Fort Atkinson του Wisconsin στην Nasco International Inc, 901 Janesville Avenue, έχοντας και πάλι ένα ufo πάνω από τη περιοχή.




http://ufotruth-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters