Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Απίστευτο ! Προετοιμαστείτε ! Μετά το φιάσκο της γρίπης των χοίρων έρχεται η επιδημία των Ζόμπι !

Τι ; Αστείο ; Όχι δεν είναι !

Το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ , το οποίο είχε συμμετάσχει ενεργά στιν μυθοπλασίες της γρίπης των χοίρων και άλλων λεγόμενων πανδημιών, δίνει δημοσίως τώρα προειδοποίηση και συμβουλες στους Αμερικανούς να προετοιμαστούν για την αποκάλυψη των ζόμπι.
Όταν οι Αμερικάνοι λένε κάτι τέτοιο , είναι σίγουρο πως κάτι ετοιμάζουν .

"Υπάρχουν όλα τα είδη των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης εκεί έξω που μπορούμε να....
προετοιμαζόμαστε. Πάρτε μια αποκάλυψη ζόμπι, για παράδειγμα. Αυτό είναι σωστό, είπααποκάλυψη ζόμπι. Μπορεί να γελάτε τώρα, αλλά όταν αυτό συμβεί θα είστε ευτυχείς που είχατε διαβάσει αυτό, και ίσως θα μάθετε ακόμα και ένα-δυο πράγματα για το πώς να προετοιμαστείτε για μια πραγματική κατάσταση επείγουσας ανάγκης."

"Αν τα ζόμπι άρχισαν να βγαίνουν στους δρόμους, η CDC θα διενεργήσει έρευνα . Η CDC θα παράσχει τεχνική βοήθεια στις πόλεις, πολιτείες ή διεθνείς φορείς που ασχολούνται με την προσβολή των ζόμπι. Η βοήθεια αυτή μπορεί να περιλαμβάνει διαβούλευση, εργαστηριακές δοκιμές και αναλύσεις, διαχείριση ασθενών και την περίθαλψη, την παρακολούθηση των επαφών, καθώς και τον έλεγχο των λοιμώξεων (συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης και καραντίνας ). Είναι πιθανό ότι μια έρευνα του σεναρίου αυτού θα επιδιώξει να επιτύχει πολλούς στόχους: να προσδιορίσει την αιτία της ασθένειας, την πηγή της μόλυνσης / ιός / τοξίνη, να μάθει πώς μεταδίδεται και πόσο εύκολα θα μεταδίδεται, πώς να σπάσει τον κύκλο της μετάδοσης και έτσι να εμποδίσει τις περαιτέρω περιπτώσεις, και με ποιο τρόπο οι ασθενείς μπορούν καλύτερα να τηναντιμετωπίσουν. Οχι μόνο οι επιστήμονες θα εργάζονται για να προσδιορίσουν την αιτία και τη θεραπεία της εστίας ζόμπι, αλλά η CDC και άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες θα στείλουν ιατρικές ομάδες και διασώστες για να βοηθήσουν αυτούς στις πληγείσες περιοχές . "

Διαβάζουμε στους New York Times :

"Ο Φίλιπ Μούντζ, τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Carleton της Οτάβα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία της επιδημιολογίας για να απαντήσει στο εξής υποθετικό ερώτημα: αν αύριο ξεσπούσε μια επιδημία ζόμπι θα μπορούσε η ανθρωπότητα να επιζήσει;
Σε συνεργασία με έναν καθηγητή και δύο συμφοιτητές του,ο Μούντζ έφτιαξε ένα μαθηματικό μοντέλο μιας πόλης ενός εκατομμυρίου κατοίκων, στην οποία η επιδημία ξεσπάει χάρη σε ένα και μόνο ζόμπι. Η ταχύτητα της εξάπλωσης βασίστηκε στους γενικούς κανόνες των ταινιών του Τζόρτζ Ρομέρο: οι άνθρωποι γίνονται ζόμπι μέσα σε 24 ώρες από το δάγκωμα και συχνά δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει παρά μόνον όταν αρχίζουν να σαπίζουν.

Ο Μούντζ έτρεξε το μαθηματικό μοντέλο του στο κομπιούτερ και τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά για την ανθρωπότητα. «Ύστερα από επτά με δέκα μέρες όλοι έγιναν ζόμπι…» λέει. Δοκίμασε διάφορες αμυντικές τακτικές. Η καραντίνα δεν δούλεψε. Οι άνθρωποι έζησαν απλώς λίγες μέρες παραπάνω. Ακόμα και η δημιουργία αντίδοτου δεν βοήθησε πολύ. Είναι δυνατόν να σωθεί ένα 10-15% του πληθυσμού, αλλά οι υπόλοιποι είναι όλοι ζόμπι (το αντίδοτο στο μοντέλο δεν ήταν μόνιμο).
Η μόνη στρατηγική που μπορεί να δουλέψει είναι η άμεση εξολόθρευση όλων των ζόμπι. Όσο πιο μαζικά και πιο σκληρά χτυπηθεί το κακό εν τη γεννέση του, τόσο αυξάνονται οι ελπίδες διάσωσης της ανθρωπότητας – όπως ακριβώς συμβαίνει και στα έργα. "

Αν λοιπόν 10 μέρες είναι αρκετές για να πεθάνουν ένα εκατομύριο άνθρωποι , αναρωτιέται κανείς η έρευνα του CDC πόσο θα κρατήσει ; Σε πόσο καιρό θα βρουν την θεραπεία και σε πόσο χρόνο θα δράσουν αποτελεσματικά ; Τι θα γίνει αν μεταβεί ένας μολυσμένος σε κάθε μεγαλούπολη των ΗΠΑ ή σε άλλο μέρος του κόσμου ;

Και λέω εγώ ο πονηρός ο Έλληνας ...
Μήπως κάτι ετοιμάζουν ;
Μήπως υπάρχει ήδη ο ιός ;
Μήπως η θεραπεία αποτελεί προνόμιο των ολίγων ;
Μήπως είμαστε πειραματόζωα ;
Μήπως γι΄αυτό προετοιμάζετε η FEMA με τα εκατομύρια φέρετρα ;
Μήπως γι αυτό αποθηκεύουν σπόρους στο Σβάλμπαρντ της Νορβηγίας και αλλού ;


Μήπως ... είμαι αλλού ;;;

originalmakedon

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ
http://katohika.blogspot.com/2011/05/blog-post_2326.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters