Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Διαγράφουν τα πρόστιμα κατά των ΜΚΟ!

Η κυβέρνηση, την ώρα που «κόπτεται» για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, σκορπάει χρήματα σε «επιδόματα αλληλεγγύης» στους αλλοδαπούς, δημιουργεί νέους φορείς για να «ενσωματώσει» και να «εντάξει» τους τελευταίους στον κοινωνικό κορμό της χώρας μας, ετοιμάζει πακέτο για την ανάπλαση σε Κεραμεικό και Γεράνιο (αγνοώντας επιδεικτικά τον Άγιο Παντελεήμονα την Κυψέλη και άλλες περιοχές του κέντρου που χρήζουν βοήθειας, τιμωρώντας τους «ακροδεξιούς», όπως τους θεωρεί, κατοίκους τους), ενώ χαρίζει τα χρέη και τα πρόστιμα που έχει επιβάλει η εφορία στις ΜΚΟ! Αυτό τουλάχιστον προβλέπεται στο άρθρο 51 του νόμου 3943/2011, όπου διαβάζουμε τα κάτωθι: «Πρόστιμα του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (π. δ. 186/1992), φόροι, τέλη, εισφορές, πρόσθετοι φόροι, προσαυξήσεις και λοιπές επιβαρύνσεις που έχουν καταλογιστεί από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές σε βάρος σωματείων που επιδιώκουν αποκλειστικά πολιτιστικούς σκοπούς λόγω αμφισβήτησης του μη κερδοσκοπικού τους χαρακτήρα, διαγράφονται με απόφαση του προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. στην οποία είναι βεβαιωμένα και τυχόν εκκρεμείς δίκες καταργούνται...» Οι δε συμπολίτες μας που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, λόγω της κακής συγκυρίας, κινδυνεύουν με φυλάκιση και κατασχέσεις. Όσο για το άρθρο 51, αναδεικνύει την προσπάθεια της κυβέρνησης να προστατέψει τον εν Ελλάδι βραχίονα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που προσπαθεί να διαλύσει τον εθνικό μας κορμό.

Πηγή : http://www.elkosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters