Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΡΑΞΙΜΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΟΥ


ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ... ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. 

ΑΙΣΧΟΣ....

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...

ΚΡΑΞΙΜΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ



ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ




ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 


ΓΑΛΑΤΣΙ



ΣΥΡΟΣ
Οι μαθητές της Σύρου …έστρεψαν τα κεφάλια τους προς το άγαλμα του πραγματικού ήρωα της επανάστασης!
Αυτή η νεολαία είναι ελπίδα & θα θάψει τους νενέκους κυβερνήτες-υπαλλήλους των τραπεζών του ΔΝΤ!
Οι μαθητές της Σύρου έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Πλατεία Μιαούλη της Σύρου.
Έστρεψαν τα κεφάλια τους προς το άγαλμα του πραγματικού ήρωα της επανάστασης Ανδρέα Μιαούλη και όχι προς την εξέδρα των επισήμων απαξιώνοντας έτσι την...
παρουσία τους στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής μας Εορτής.
Σιωπηρή και ειρηνική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν οι φοιτητές και οι μαθητές των λυκείων με μαύρα ρούχα, μαυρές σημαίες και φιμωμένα στόματα.
Μετά το πέρας της παρελάσης οι φοιτητές του νησιού παρέλασαν στην πλατεία Μιαούλη δίνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των επεισοδίων της 21ης Μαρτίου που σημάδεψαν τη Σύρο.
Μαζί τους συντάχθηκαν και οι μαθητές διαμαρτυρόμενοι για τις συγχωνεύσεις - συνενώσεις των σχολείων τους και όλοι καταχειροκροτήθηκαν από τον Συριανό λαό και όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε τις εορταστικές εκδηλώσεις.
Από τη "Σίβυλλα"




ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/03/blog-post_7933.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters