Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Λησρεία & Καταδίωξη ληστών - Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ (βίντεο)

Καταδίωξη ληστών - Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ (βίντεο)
φωτο από τα Κρέστενα, λίγα λεπτά μετά τη ληστεία & το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές για τη διαφυγή τους

Ληστεία λίγο μετά τις 10:30 σε κοσμηματοπωλείο στα Κρέστενα. Τέσσερις οι δράστες, ο ένας από αυτούς πυροβόλησε τουλάχιστον μια φορά με καλάσνικοφ. Οι ληστές διέφυγαν με αυτοκίνητο και...
... κατεύθυνση προς Ανδρίτσαινα.
Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ληστές καταδιώκονται από περιπολικά.
Παρόμοια ληστεία και πριν λίγες εβδομάδες (στις 26/2), τότε άγνωστοι δράστες είχαν "χτυπήσει" κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία.
Νεότερη ενημέρωση (14:03)
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Πλατιάνας (χωριό μεταξύ Ανδρίτσαινας - Κρεστένων) εντοπίστηκε πριν από λίγο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές για να διαφύγουν.
Μεγάλη η κινητοποίηση των Αρχών με δεκάδες αστυνομικούς να "χτενίζουν" αυτή την ώρα την ευρύτερη περιοχή, στην προσπάθεια που καταβάλεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών, οι οποίοι, όπως όλα δείχνουν, πυροβόλησαν μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό κατά τη διάρκεια της ληστείας (έχει βρεθεί ένας κάλυκας).
Νεότερη ενημέρωση (14:55)
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του iliatora.gr για το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο των ληστών. Το Skoda Felicia που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους βρέθηκε "πεταμένο" εκτός δρόμου σε δύσβατη περιοχή στο αρχαίο Αίπυ, στην Πλατιάνα.
Νεότερη ενημέρωση (19:22)
Πως έγινε η ληστεία: Οι τέσσερις δράστες, φορώντας κουκούλες και κρατώντας όπλα σταμάτησαν έξω από το κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο των Κρεστένων, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί. Οι τρεις μπήκαν μέσα στο κατάστημα και ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, βάζοντας του πιστόλι στο στόμα... Ο τέταρτος τους περίμενε απ' έξω και πυροβόλησε τουλάχιστον μια φορά για να εκφοβίσει κατοίκους και περαστικούς.
Μέσα σε μόλις ενάμιση λεπτό κατάφεραν να αποσπάσουν κοσμήματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ από τις προθήκες αλλά και από το χρηματοκιβώτιο.
Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και ξεκίνησε καταδίωξη, με τα περιπολικά να βρίσκονται ελάχιστα χιλιόμετρα πίσω από το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι όμως κατόρθωσαν τελικά να διαφύγουν.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στο αρχαίο Αίπυ, στην Πλατιάνα, όπου οι ληστές το είχαν σπρώξει προς τον γκρεμό.
Οι Αρχές εκτιμούν πως οι δράστες είναι οι ίδιοι με αυτούς που είχαν ληστέψει κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία, στις 26 Φεβρουαρίου.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.



πηγη http://iliatora.gr/news_details.php?id=4726

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters