Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ"ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ MR JEFFRY-ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Το χθεσινο συμβαν σε βαρος του ποταπου και γλειωδη "πολιτικαντη"που εχετε "ως αντιπροεδρο της κυβερνησης",κυριε"τζεφρυ,δεν ειναι το πρωτο και δεν θα ειναι το τελευταιο,αν δεν......
αλλαξετε αρδην πολιτικη.
Μεσα στα καθηκοντα σας[αν αυτα υπαρχουν,πραγμα που προσωπικα αμφιβαλλω,διοτι ολοι οι πολιτικοι,εκλεγονται με σκοπο να γεμιζουν τις κοιλιες και τις τσεπες τους],ειναι να προασπιζετε τους απλους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,αντιθετως εσεις τι κανατε?

Μας κυρηξατε τον πολεμο,δημιουργωντας πολλαπλα μετωπα,με το κυριοτερο,βαζοντας μας στο μνημονιο,ενω γνωριζετε πολυ καλα,οτι η Ελλαδα εχει πορους τους οποιους τεχνηαιντως δεν εκμεταλλευεστε,διοτι εσεις και οι προκατοχοι σας,ΕΙΣΑΣΤΑΝ,ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Προβαινετε στην μια αυξηση μετα την αλλη,ισοπεδωνοντας στην κυριολεξια το μεσω εισοδημα,με την προφαση οτι ετσι θα σωθει η Ελλαδα,μα ποιον κοροιδευετε?Εσεις,αληθεια τι στερειστε?Τιποτα,παρα γλεντοκοπατε εις υγειαν των κοροιδων .

Κανατε συσταση εξεταστικης επιτροπης για να δικαιολογειτε εξοδα,διοτι,σκανδαλα υπαρχουν αλλα ολοι αθωονονται,μπορειτε να εξηγησετε στον Ελληνικο λαο πως γινεται αυτο?Πως ειναι δυνατον να υπαρχουν σκανδαλα χωρις ενοχους?

Οσο για τα κομματα της "υποτιθεμενης"αντιπολιτευσης,φωναζουν,εκ του ασφαλους, για να δημιουργουν εντυπωσεις,διοτι γνωριζουν οτι, ποτε δεν θα κυβερνησουν,αλλα,τα ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ τα δεχονται με ελαφρυαν την καρδιαν[δεν τα ξανααναφερω για να μην γινομαι κουραστικος].

Γι αυτο,προτεινω,να αλλαξετε πορεια,διοτι σε λιγο,ουτε απο τα σπιτια σας δεν θα μπορειτε να βγαινετε.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ.

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ,ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ΄ΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΑΤΕ,ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/mr-jeffry.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters