Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ . EΠΕΙΓΟΝ ! ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΣΤΗ ΚΑΛΙΦΌΡΝΙΑ ΛΟΓΩ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ !!

File:New LA Infobox Pic Montage 5.jpg
Μας πληροφορούν ότι πρίν λίγο οι κάτοικοι του Λος Άντζελες ειδοποιήθηκαν απο τις τοπικές αρχές ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ να απομακρυνθούν απο τα σπίτια τους σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 Km, για τον ενδεχόμενο κίνδυνο μεταφοράς ραδιενεργού νέφους απο την Ιαπωνία λόγω των ανέμων που κινούνται πρός τα εκεί. Σχετικα είχαμε γράψει εδω: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/reuters_17.html
χωρίς να γνωρίζουμε τις πρίν απο λίγο επικίνδυνες εξελίξεις. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά εφ όσον διαλυθεί το νέφος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters