Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Bordello "Tο Ελλάς"

Από την ημέρα που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έστειλε στο «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 το φρεσκοπλυμμένο του εσώρουχο ήθελα να γράψω για την μεταβολισμένη σημειολογία αυτής της πράξης.
Μιας πράξης που παραπέμπει σε εντελώς υποκριτικές σαδομαζοχιστικές σφραγίδες ιντερνετικών πρωταγωνιστών πορνό. Ανοίγουν τις κάμερες, ψεύτικα αυνανίζονται και με 150 δολλάρια σου στέλνουν ταχυδρομικώς το μικροσκοπικό τους εσώρουχο- στολή.
Με έβαλε ταυτόχρονα να σκεφτώ πως αν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο τα υπόλοιπα μέλη ...
 του υπουργικού συμβουλίου τι δώρα στέλνουν στους δημοσιογράφους που τους ενοχλούν; Με ποιές πράξεις αντιστοίχως απαντούν;

Πάντως παραμονή πρωτοχρονιάς πέρασε το αντιπρόεδρο σε σουίτα ξενοδοχείου του Συντάγματος ιδιοκτησίας μεγαλοφειλέτη του ελληνικού δημοσίου. 1.600.000 ευρώ οφειλές στο Ι.Κ.Α.


Τα μεγαλοστελέχη δημοσιογράφοι των ιδωτικών τηλεοπτικών καναλιών θα έβαζαν, αλήθεια το χέρι στην χοντρή τσέπη να συνιεσφέρουν με μικρότερες αποδοχές αλλά με σοβαρές δωρεές στην απόσβεση του δημοσίου χρέους ; O Σπύρος Παπαδόπουλος της ΝΕΤ, των προκλητικότατων 50.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ας πούμε, γιατί δε διαθέτει μέρος- έστω- της παχυλότατης αμοιβής του, σε ανθρώπους που δεν μπορούν να πουν ''στην υγειά μας'', πόσες καταγγελίες χρειάζεται ακόμη, για ν αποφασίσει να ...θιγεί κι αυτός και η χρυσοπληρωμένη απ όλους μας εταιρία παραγωγής και ο Άγγελος της Κάθαρσης κ. Ταγματάρχης και ο Υπουργός τους; Πόσο θ ανεχόμαστε ακόμη, να προκαλεί με συνεντεύξεις του τύπου ...''δεν μας φτάνουν τα λεφτά ούτε για ταξί'';

Το ίδιο θα μπορούσαν να κάνουν όσοι και όσες χρησιμοποιούν την φορολογική εύνοια «χορηγιών» κι αντί για ιδρυμάτα και πολιτιστικές εκδηλώσεις του κώλου να γεμίσουν με ευρώ τον αντίστοιχο δημόσιο λογαριασμό;

Ωραία το είπε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στο «Βήμα της Κυριακής».

«Γίναμε η χώρα με τους χειρότερους ανθρώπους».

Λέτε να γίνουμε κι εμείς Αριζόνα; Και να βγαίνει ο κόσμος στο δρόμο με όπλα να πυροβολεί τους πολιτικούς;

Το είπε πάντως και το πρωθυπουργό της Τουρκίας. Η Ελλάδα δεν χτίζει τείχος στον Έβρο. Βέβαια, γιατί σε λίγο ο Έβρος δεν θα ανήκει στην Ελλάδα ενδεχομένως να υπονοούσε. Πάντως υπάρχουν και υπόγειες διαβάσεις των εθνικών συνόρων. Μην μασάτε...

Οι αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας είναι πια γεγονός. Μέχρι και 40% θα φτάσουν οι αυξήσεις, δια στόματος Σπύρου Βούγια. Λέτε να έχουμε την εικόνα διοδίων πια και στις αστικές συγκοινωνίες από 1η Φεβρουαρίου; Κίνημα δηλαδή πολιτών μη καταβολής εισιτηρίων συγκοινωνιών;





Η νέα ταινία του James Franco «127 Ηοurs» σου κόβει αληθινά την ανάσα. Πολύ κοντά στο Όσκαρ.

Για ισχυρή πιθανότητα να εκδηλωθεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες μία κρίση στην αγορά ομολόγων, εντός των προσεχών ετών, προειδοποιεί ο τέως πρόεδρος της Fed Αλαν Γκρίνσπαν, ζητώντας τη λήψη άμεσων μέτρων για τον περιορισμό του χρέους. Αμήν και πότε!

Μετά τις πλημμύρες στην Αυστραλία, πλημμυρών συνέχεια στην Ευρώπη σε Γερμανία και Αυστρία. Ρε τι μας περιμένει…

Αντιγράφω από δελτίο ειδήσεων σήμερα:

Κάποιος επιτέλους πλήρωσε. Δυστυχώς όμως στην περίπτωσή μας, ο πολιτικός που φυλακίστηκε για ψευδή λογιστική δήλωση, βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία ονομάζεται David Chaytor, είναι βουλευτής των Εργατικών και δεν απολαμβάνει καμία ασυλία.

Ο πρώην βουλευτής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών. Η κατηγορία που τον βάρυνε, ψευδή δήλωση εξόδων, ήταν αρκετή για να τον στείλει πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Ο δικαστής τόνισε ότι μπορεί το ποσό να μην είναι υψηλό 22.000 λίρες, αλλά η προσπάθεια «εξαπάτησης της κοινής γνώμης, με την παρουσίαση στη Βουλή των Κοινοτήτων, παραποιημένων εγγράφων, πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά».

Σύμφωνα με την Daily Mail, o πρώην βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την διάρκεια της απολογίας του τόνισε ότι «είχε στόχο να επιστρέψει τα χρήματα» και ότι «δεν θα εξυπηρετηθεί το δημόσιο συμφέρον με το να περάσει την πόρτα της φυλακής».

Είναι η πρώτη φορά που φυλακίζεται πολιτικός στη Μεγάλη Βρετανία.

Που είσαι Πρετεντέρη να βγεις από τα πανάκριβά σου ρούχα; Πού;


 
Μπουρδέλο πολυτελείας τελικά αυτή η ελληνική ζωή. Κάποιοι σε ρόλο νταβατζή, άλλοι σε ρόλο τηλεοπτικής μάγισσας τσατσάς, κι άλλοι σε ρόλο πόρνης ημεδαπής. Αμήν.

Συντάκτης: Μάνος Λαμπράκης από το Mediasoup

http://greki-gr.blogspot.com/2011/01/bordello-t.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters