Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Συλλήψεις «πληρωμένων από τη Βρετανία δολοφόνων» στο Ιράν - ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

Οι ιρανικές αρχές ανακοίνωσαν πως συνέλαβαν τέσσερα άτομα, τα οποία «είχαν πληρωθεί από άτομο που ζει στην Βρετανία» για να διαπράξουν δολοφονίες, μετέδωσε σήμερα Πέμπτη το κρατικό δίκτυο Press TV. «Το ιρανικό υπουργείο Πληροφοριών ανακοίνωσε πως συνέλαβε τέσσερις τρομοκράτες που συνδέονται με την Βρετανία, οι οποίοι διέπραξαν το δύο προηγούμενα χρόνια πέντε δολοφονίες», μετέδωσε στην ιστοσελίδα του το αγγλόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο. Η ίδια πηγή διευκρίνισε πως οι τέσσερις συνελήφθησαν στην πόλη Μαριβάν του δυτικού Ιράν.

Η ίδια πηγή αναφέρει επίσης ότι οι συλληφθέντες έλαβαν χρήματα από τον διοικητή της Κομάλα, μιας εκτός νόμου ιρανοκουρδικής παράταξης, η οποία περιγράφεται ως "τρομοκρατική" οργάνωση, και σύμφωνα με την ίδια πηγή έχει διαπράξει πολλές δολοφονίες στο δυτικό Ιράν από την Ισλαμική Επανάσταση το 1979. Η είδηση συμπίπτει χρονικά με την ιρανική επέτειο της κατάληψης της αμερικανικής πρεσβείας στην Τεχεράνη μετά την επανάσταση του 1979, η οποία έχει μείνει στην ιστορία του Ιράν ως σύμβολο της αντίστασης της Ισλαμικής Δημοκρατίας στην δυτική επιθετικότητα.


TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters