Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Μήπως «μετακομίσουν» οι S300 προς ΙΣΡΑΗΛ μεριά;


Την 1η Σεπτέμβριου είχαμε γράψει στο πόστ Διαβάστε για να μαθαίνετε πως εξυφαίνονται οι προδοσίες πως Παραχωρούμε τους S-300 στο Ισραήλ! Έτσι εξηγείται και ο "ξαφνικός έρωτας" Ελλάδας - Ισραήλ! δηλαδή η κυβέρνηση δίνει την άδεια στο Ισραήλ να χρησιμοποιήσει τους S-300, που αγοράστηκαν για να πάνε στην Κύπρο και κατέληξαν να σταθμεύουν στην Κρήτη, στο πλαίσιο «άσκησης», και στο πόστ Είναι μεγάλος …ρουφιάνος ο …χοντρός γραψαμε πως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ γνωστοποίησε σε όλα τα κυπριακά πολιτικά κόμματα το περιεχόμενο του Ενημερωτικού Σημειώματος που του έδωσαν αρμόδια στελέχη του ΓΕΕΘΑ για να πιέσουν να γίνει η δοκιμή.
Η υπόθεση πήρε μεγάλη έκταση και υπάρχουν και καταγγελίες βουλευτών του ΚΚΕ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού Β. Νετανιάχου ζητήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση να παραχωρήσει στο Ισραήλ τους ρωσικούς πύραυλους -που μετά την Κύπρο κατέληξαν στην Κρήτη- για στρατιωτική άσκηση προκειμένου να εξοικειωθούν οι Ισραηλινοί πιλότοι και να αναπτύξουν τρόπους εξουδετέρωσής τους. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος μπορεί να διέψευσε τα σενάρια περί παραχώρησης των πυραύλων S-300 στο Ισραήλ για ειδικά γυμνάσια στο πλαίσιο της αναβαθμισμένης αμυντικής συνεργασίας με τη χώρα μας αλλά έχει ενδιαφέρον η απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση. Είπε λοιπόν.
"Το Ισραήλ είναι ένα αξιόμαχο πολεμικό κράτος με τεράστια εμπειρία στα θέματα οργάνωσης, διοίκησης, λειτουργίας, εξοπλισμών, αμυντικής βιομηχανίας. Υπάρχει μια τεχνογνωσία η οποία πρέπει να ανταλλάσσεται.
Υπάρχουν περιθώρια διεξαγωγής κοινών ασκήσεων σε όλους τους κλάδους προς αμοιβαίο όφελος και με βάση τις δικές μας προτεραιότητες και τις δικές μας αρχές, ιδίως όταν κινούμαστε στο χώρο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου και αυτό φάνηκε και στην τελευταία κοινή αεροπορική άσκηση που διακόπηκε θα επαναληφθεί τον Οκτώβριο.
Και βεβαίως υπάρχουν και πολύ μεγάλα περιθώρια πολιτικοστρατιωτικής συνεργασίας σε μια σειρά από θέματα τα οποία είναι κοινού ενδιαφέροντος και αφορούν την ασφάλεια της ευρύτερης αυτής περιοχής" δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Δηλαδή κύριε Βενιζέλε μας, μας προετοιμάζεις πως μπορεί και να ανταλλάξουμε την τεχνογνωσία, η και τους ίδιους τους S300.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters