Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Γκ. Ιβάνοφ: Παράλογο πρόβλημα το θέμα της ονομασίας

«Παράλογο πρόβλημα» χαρακτήρισε το θέμα της ονομασίας ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ, και επανέλαβε ότι η χώρα του είναι δεσμευμένη να υπάρξει λύση, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα η Ελλάδα να επιδείξει «ευρωπαϊκή συμπεριφορά», μετά τη συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Από την πλευρά του ο Μπαρόζο τόνισε ότι «τώρα είναι η ώρα για αποφάσεις» και κάλεσε «όλα τα μέρη με επιρροή να συμπεριφερθούν με ευρωπαϊκό πνεύμα συμβιβασμού». Ο πρόεδρος της Επιτροπής δήλωσε παράλληλα περισσότερο αισιόδοξος από ότι στο παρελθόν για την εξεύρεση λύσης, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τη βελτίωση του κλίματος που διαπιστώνει μεταξύ των δύο πλευρών. «Εάν υπάρχει πραγματική πολιτική βούληση από τις δύο πλευρές, τότε δεν υπάρχει λόγος να μη βρεθεί λύση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μπαρόζο επανέλαβε ότι για να υλοποιηθεί η πρόταση της Επιτροπής για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ απαιτείται ομοφωνία στο Συμβούλιο και για το λόγο αυτό, όπως σημείωσε, δεν μπορεί να δεσμευτεί με συγκεκριμένες ημερομηνίες σε ό,τι αφορά την ικανοποίηση του αιτήματος της ΠΓΔΜ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ αναφέρθηκε και στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης που διαπιστώνει μεταξύ των ηγετών των δύο χωρών και σημείωσε τα ενθαρρυντικά πρόσφατα βήματα προόδου που έχουν πραγματοποιηθεί σε μια σειρά από ζητήματα όπως το εμπόριο, ο τουρισμός αλλά και σε θέματα παιδείας, με τις ανταλλαγές φοιτητών.

http://www.agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters