Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Γερμανικά προπολεμικά ομόλογα διεκδικούν Αμερικανοί δικαιούχοι

Γερμανικά προπολεμικά ομόλογα διεκδικούν Αμερικανοί δικαιούχοιΟι κάτοχοι γερμανικών ομολόγων που εκδόθηκαν στη δεκαετία του 1920 κατέφυγαν σε αμερικανικά δικαστήρια με το αίτημα την αποπληρωμή υπέρ τους, ζητώντας ουσιαστικά από τη Γερμανία ποσά πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα ομόλογα είχαν εκδοθεί από τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης σε μία προσπάθεια ανοικοδόμησης της γερμανικής οικονομίας που καταστράφηκε μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τη δεκαετία του '30 κάποια από τα χρήματα αξιοποίησε ο Άντολφ Χίτλερ για να οικοδομήσει εκ νέου το γερμανικό στρατό, οδηγώντας τον πλανήτη σε νέο πόλεμο.

Οκτώ δεκαετίες αργότερα, Αμερικανοί κάτοχοι αυτών των ομολόγων, που υποστηρίζουν ότι τους δικαιώνει ο νόμος, κατέφυγαν σε ομοσπονδιακά δικαστήρια στο Μαϊάμι, τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο και ζητούν την αποπληρωμή τους από τη Γερμανία.

Καταγράφουν μάλιστα μία πρώτη νίκη στη προσπάθεια της καθώς εφετείο απέρριψε την προσπάθεια γερμανικών Αρχών να εμποδίσουν το αμερικανικό αίτημα με το σκεπτικό του Βερολίνου ότι τα αμερικανικά δικαστήρια είναι αναρμόδια.

Από τη πλευρά της αναφέρει η Γερμανία ότι υπάρχει ήδη θεσμοθετημένη διαδικασία και ότι αυτή πρέπει να ακολουθήσουν οι ομολογιούχοι. Μέρος της διαδικασίας απαιτεί να αποδείξει ο κάτοχος ότι το ομόλογό του δεν βρισκόταν σε γερμανικό έδαφος την 1η Ιανουαρίου 1945, ένα μάλλον δύσκολο έργο.

Αν η Γερμανία χάσει την υπόθεση και αρνηθεί να πληρώσει, οι κάτοχοι θα ζητήσουν να κατασχεθούν γερμανικά περιουσιακά στοιχεία στις ΗΠΑ.


Read more: Schizas.Com - Πύλη Ιάσωνος - Γερμανικά προπολεμικά ομόλογα διεκδικούν Αμερικανοί δικαιούχοι http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=4775:2010-09-10-170000&catid=39:omorfos-kosmos&Itemid=220#ixzz0z9wky7QB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters