Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Ιδού και το πληρεξούσιο του (αντικανονικού πατριάρχη)Θεόφιλου Ιεροσολύμων στο μουσουλμάνο δικηγόρο του κ. Ράμι Μούγραμπι. Τι λέει τώρα το ΥΠΕΞ;

Σε προηγούμενη αποκάλυψή μας αναρτήσαμε στο διαδίκτυο το πόρισμα των Παλαιστινίων σχετικά με το σκάνδαλο Πύλη της Γιάφφα. Το πόνημα – ντοκουμέντο περιγράφει συναντήσεις και επαφές που θυμίζουν αστυνομικό σενάριο, με πρόσωπα που πίεζαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίο να υπογράψει συμβόλαια και να μισθώσει ακίνητα. Όταν τα συμφέροντα αντιλήφθηκαν ότι ο μακαριώτατος δεν συνεργάζεται μαζί τους άρχισαν να τον απειλούν ότι, αν δεν υιοθετήσει συμφωνίες από επαφές που είχαν με υπάλληλο της Οικονομικής υπηρεσίας του θρησκευτικού μας ιδρύματος στους Αγίους Τόπους μέχρι τις 17 Μαρτίου (2005), τότε θα πέσει «πυρηνική βόμβα στο Πατριαρχείο».
Η υποτιθέμενη εξουσιοδότηση του Πατριάρχη Ειρηναίου στο Νικόλαο Παπαδήμα για τη μίσθωση ενός καταστήματος στην Παλιά Πόλη την επίμαχη ημερομηνία φιγουράρησε πρωτοσέλιδη στην Ισραηλινή εφημερίδα Μααρίφ
και τόσο ο ίδιος ο Πατριάρχης όσο και το σχετικό πληρεξούσιο έγιναν βορά χωρίς ωστόσο να έχει υπογράψει την οποιαδήποτε αγοραπωλησία όπως αντιθέτως συνέβη με την περίπτωση της γής Ταλπιότ, όπου φαρδιά πλατιά σε ολόκληρο το συμβόλαιο υπάρχει η υπογραφή του κ.Θεόφιλου. Εμείς με συνέπεια στα έργα και τις ημέρες του μοιχεπιβάτη στον πατριαρχικό θρόνο παρουσιάζουμε σήμερα και δικό του πληρεξούσιο (σίγουρα δεν θα είναι το μοναδικό) το οποίο έχει παραχωρήσει στο μουσουλμάνο δικηγόρο του κ. Ράμι Μούγραμπι.
Το πληρεξούσιο του κ. Θεόφιλου στο δικηγόρο του Ράμι Μουγκράμπι στα Εβραικά

Το πληρεξούσιο του κ. Θεόφιλου στο δικηγόρο του Ράμι Μουγκράμπι στα Ελληνικά


Το πληρεξούσιο του κ. Θεόφιλου στο δικηγόρο του Ράμι Μουγκράμπι στα Αγγλικά

Αγιοταφίτες προσκυνητές
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters