Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Τα υποβρύχια... τορπίλισαν πυρομαχικά και ανταλλακτικά

Η εμπλοκή της τελευταίας στιγμής που παρουσιάστηκε στη σύμβαση για τα ΕΝΑΕ μετά την υπαναχώρηση της γερμανικής πλευράς στη συμφωνία για την τροποποίηση του άρθρου 25 της σχετικής σύμβασης τελικά είχε ως «θύματα» δύο άλλα εξοπλιστικά προγράμματα. Κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη δεν συζητήθηκε και κατά συνέπεια δεν λήφθηκε απόφαση για τις προμήθειες των πυρομαχικών αρμάτων μάχης των 120 χλστ και την προμήθεια συλλογών ENSIP (Engine Structural Integrity Program) για 4.000 και 10.000 λειτουργικούς κύκλους TAC (Total Accumulator Cycles) των κινητήρων των μαχητικών F-16.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η αναβολή λήψης απόφασης γι’ αυτά τα δύο προγράμματα συνδέεται με τις δραματικές εξελίξεις της τελευταίας στιγμής που αφορούν τα ΕΝΑΕ όπου η υπαναχώρηση της TKMS δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την εξεύρεση λύσης.
Ας σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα των πυρομαχικών που επρόκειτο να συζητηθεί στο ΚΥΣΕΑ είχε μειωθεί περαιτέρω η ποσότητα των πυρομαχικών κινητικής ενέργειας DM63 APFSDS-T από 9.000 σε 6.000 βλήματα ενώ τα 3.000 χημικής ενέργειας DM12A2 HEAT αποκτώνται δωρεάν. Μάλιστα, η κυβέρνηση επέτυχε έκπτωση 7,5 εκατ. ευρώ επί της τελικής τιμής. Χωρίς αμφιβολία, η μείωση της ποσότητας των DM63 δείχνει έμπρακτα τη στενότητα στη διάθεση πιστώσεων που αντιμετωπίζει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

defencepoint

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters