Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

H “Μεγάλη Επιστροφή” της Γερμανίας


Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος
To γεγονός οτι η Γερμανία, δεν αποχώρησε ποτέ απο την Ελλάδα, το αποδεικνύουν περίτρανα μια σειρά “φακέλλων” όπως αυτοί της Siemens, της “17Ν”, του ΟΤΕ, του ΟΠΑΠ, του Αεροδορμίου των Σπάτων και πάει λέγοντας.
Πολιτικοί, επιχειρηματίες, εκδότες, δημοσιογράφοι κλπ που δουλεύουν για τους Γερμανούς βρίσκονται διαρκώς στον αφρό της πολιτικοοικονομικής ζωής του τόπου-ειδικά μετά την αμερικανοκίνητη χούντα και την τουρκική εισβολή στη Κύπρο.
Ολα αυτά ακόμη κι αν είναι “γνωστά” έχουν τη σημασία τους σε μια συγκυρία που γίνονται περίεργες κινήσεις στη παγκόσμια σκακιέρα.
Κι εδώ πρωταγωνιστεί η Μεγάλη Επιστροφή της Γερμανίας σαν οικονομική αλλά και στρατιωτική δύναμη.
Είναι η Γερμανία αυτή που φαίνεται να δίνει το “ΟΚ” στον Ερντογάν να “συντρίψει” το Ισραήλ.
Μια Γερμανία που έχει στο πλευρό της την Ρωσία και τη Κίνα.
Στο άλλο στρατόπεδο βρίσκονται οι ΗΠΑ -με την πολυτραυματία οικονομία- το Ισραήλ, η Αγγλία και η Ελλάδα(!).
Οι μυημένοι υποστηρίζουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου σύρθηκε στο ΔΝΤ όταν βρήκε τις πόρτες του Πούτιν (λόγω δηλώσεων του Έλληνα πρωθυπουργού για τα περιβαντολλογικά προβλήματα του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης) και των Κινέζων ερμητικά κλειστές.
Η Ρωσία και η Γερμανία στέλνοντας τον Γιώργο και τον Παπακωνσταντίνου στο ΔΝΤ, θέλησαν να τους δώσουν ένα γερό μάθημα, μόνο που εμείς πληρώνουμε τον λογαριασμό στη τελική.
Ο Παπανδρέου απαντά με την πανηγυρική υποδοχή Νετανιάρχου και ο Παπακωνσταντίνου σπεύδει να δώσει το παρόν στη  σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για να κάνει ακόμη πιο πανηγυρική την επιλογή του αμερικανοισρηλινού στρατοπέδου.
Πολύ φοβούμαι οτι κι αυτή τη φορά ως χώρα, θα πάρουμε το τρίτο το μακρύτερο.
Τουλάχιστο κάποιοι θα ξέρουμε το λόγο.
Ειδικά αν η θερμοκρασία ανάμεσα στη Γερμανία-Ρωσία-Κίνα απο τη μια πλευρά και την Αμερική-Ισραήλ-Αγγλία απο την άλλη ανέβει σε βαθμό 3ου Παγκοσμίου Πολέμου!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters