Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ AΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ . . .
 
του ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

. . . και σιγουρα ουτε αυτό που ακολουθεί θα τον ξυπνήσει. Άς το περάσουμε όμως στις μνήμες μας, μπάς και κάποια μέρα το χρειαστούμε για τα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ.

Πάει λοιπόν ο κ. Αγγέλου στην ανακρίτρια και αυτή του καταλογίζει ευθύνη και αδίκημα για ηθική αυτουργία στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Και 400.000 Ευρώ για εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από την χώρα και . . . δεν συμμαζεύεται. Πόσα θα του κατελόγιζε, αν τυχόν αποδεικνύονταν ότι, είχε τσεπώσει και κάποια συναφή «έξοδα». Είδατε Έλληνες τα κόλπα της Ν.Δ. Είδατε ή μήπως σας κούφανε η σιωπή του Κώστα του Καραμανλή;

Και όμως φίλοι μου ακόμα και αν ο Αγγέλου είναι όπως των παρουσιάζει η ανακρίτρια, το ΠΑΣΟΚ και τα φίλια παπαγαλάκια και αν σ'αυτόν αποδίδεται η ηθική αυτουργία στο μεγαλείο των 400.000 Ευρώ, τότε πόσο μεγάλη είναι και πόσο τιμάται η ηθική αυτουργία του απατεώνα μετανάστη Πρωθυπουργού της χώρας μας Γεωργίου Παπανδρέου, ο οποίος πριν από τις εκλογές μας διαβεβαίωνε ότι, «λεφτά υπάρχουν», αλλά αμέσως μετά διαβεβαίωνε ότι «λεφτά δεν υπάρχουν» και ότι, τα λεφτά έκαναν φτερά σε τσέπες των προηγουμένων.


Και όχι μόνον, αφού περιέγραφε την οικονομία μας πολύ χειρότερα από την Frau Merkel, την Bild Zeitung και το Focus. Και από τότε έχουν περάσει μήνες και μήνες και δεν έχει καλέσει ακόμα η ανακρίτρια ούτε κάν αυτούς που γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός - αφού δεν μποορούν να κρυφθούν - όπως τον Άκη, τον Μαντέλη, τον Τσουκάτο, τον Παπαν-τωνίου αλλά και τους «προηγούμενους» με τους οποίους ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στην Ν.Δ.

Ούτε ένας από αυτούς που τάϊσε η Siemens και η Daimler Benz. Γιατί αν αυτή η καταπράσινη ανακρίτρια είχε το θάρρος και το κουράγιο να καλέσει σε απολογία και τον Γιωργάκη, δεν θα του κατελόγιζε μόνο ηθική αυτουργία αλλά προ παντός εθνική προδοσία άνευ αμφιβολιών.

Εκεί είμαστε φίλοι μου. Γιατί τα χάπια που μας σερβίρουν μπορεί να καταπίνονται εύκολα, αλλά οι παρενέργειες θα είναι δραματικές.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters