Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Πανικός στην κυβέρνηση από την μαζική έξοδο σε συνταξιοδότηση στο δημόσιο


people02.gif

Χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι συνωστίζονται να βγουν στην σύνταξη με πρωτοφανή υποβολή αιτήσεων για συνταξιοδότηση από 11.466 εκπαιδευτικούς προκαλώντας νέο πανικό στην κυβέρνηση που επιχειρεί να κάνει ανάσχεση στη φυγή.
Ο υφυπουργός εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, σε μια προσπάθεια να υπάρξει ανάσχεση στο κύμα «φυγής» που παρατηρείται με αιτήσεις συνταξιοδότησης σε ορισμένους κλάδου επισήμανε ότι «Οι άνθρωποι που αποχωρούν σήμερα για συνταξιοδότηση δεν θα έχουν καμία επίπτωση εάν παραμείνουν στην εργασία τους και συνταξιοδοτηθούν μετά από 2-3 χρόνια».
Στο μεταξύ  η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο προχωρά στην απογραφή  και των συνταξιούχων έχοντας  καταχωρήσει  ήδη το 80% των συνταξιούχων  σε  κεντρική βάση δεδομένων και έως τις 30 του επόμενου μήνα αναμένεται να ολοκληρωθεί η απογραφή και του υπόλοιπου 20%. Τα στοιχεία που καταχωρίζονται είναι ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ, ο αριθμός μητρώου του ασφαλισμένου και η διεύθυνση κατοικίας. Επίσης καταγράφονται και οι τελευταίες πέντε συντάξεις (μηνιαίως) που εισπράττουν.  Οπως επισήμαναν πηγές του υπουργείου με τους ελέγχους θα γίνεται παρέμβαση του Εισαγγελέα σε περιπτώσεις που διαπιστώνεται απάτη με σκοπό την παράνομη είσπραξη σύνταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters