Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΟΚΤΩ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ( ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νεοσυντηρητικοί προσπαθούν να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη με μια ανύπαρκτη πυρηνική εγκατάσταση στο Ιράν, που αποτελεί δήθεν κίνδυνο για την περιοχή και γι'αυτό πρέπει να βομβαρδισθεί. Προφάσεις εν αμαρτίες  

του Freeman 
Μετάφραση: Εμμανουήλ Σαρίδης 

Οπως δήλωσε ο Τζον Μπόλτο, πρώην Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στον ΟΗΕ, σε μια συνέντευξή που έδωσε στο Fox News, το Ισραήλ έχει μόνο "οκτώ ημέρες" για μια στρατιωτική επίθεση εναντίον του Ιράν, για να ματαιλωσει τις πυρηνικές του φιλοδοξίες του Ιράν, διότι διαφορετικά οι συνέπειες μιας επίθεσης θα ήταν πολύ επικίνδυνες.

Στις 21. Αυγούστου θα αναρτηθούν στο πρώτο πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενεργείας του Ιράν οι ράβδοι καυσίμων από τη Ρωσία. Μετά, μια καταστροφή του αντιδραστήρα θα απελευθέρωνε μια τέτοια δηλητηριώδη ραδιενέργεια, που θα δηλητηρίαζε όχι μόνον τον άμαχο πληθυσμό του Ιράν, αλλά και ολόκληρη την περιοχή του Περσικού Κόλπου, δήλωσε ο Μπόλτον. "Όταν το ουράνιο, όταν οι ράβδοι καυσίμων θα βρίσκονται κοντά στον αντιδραστήρα και σίγουρα αν είναι μέσα στον αντιδραστήρα, τότε μια επίθεση σημαίνει, χωρλις αμφιβολία, την απελευθέρωση ραδιενέργειας.


Επομένως, αν το Ισραήλ θέλει θα αναλάβει κάποια δράση εναντίον του Μπουσέρ, τότε πρέπει να το κάνει στις επόμενες οκτώ ημέρες". Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει, ότι το Ισραήλ θα πραγματοποιήσει πραγματικά μια επίθεση, είπε: "Δεν νομίζω, φοβάμαι ότι το Ισραήλ έχασε την ευκαιρία". Η συνέντευξη του Μπόλτον στο Fox News βρίσκεται στο βίντεο στο τέλος αυτού του κειμένου Δείτε όμως και τα βίντεο απο μία συζήτηση του πρώην αναλυτή της CIA, MacMichael με τον Alex Jones:

http://www.youtube.com/watch?v=1wUZosepBzI - Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=fRn_0m5ZAHs - Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=6B0y8VgnHh0 - Part 3

Ο Τζον Μπόλτον είναι ένας από τους χειρότερους νεοσυντηρητικούς και πολεμοκάπηλους στην Αμερική. Επί Μπούς ήταν ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες του πολέμου κατά του Ιράκ, όπου διέδιδε τα ψέματα για τα ανύπαρκτα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ Χουσείν, έχει δε ζητήσει ανοικτά τον βομβαρδισμό του Ιράν απο τις ΗΠΑ. Για υπενθύμιση, το Ισραήλ βομβάρδισε το 1981 μια δήθεν πυρηνική εγκατάσταση στο Osirak του Ιράκ, η δε επίθεση έγινε μέσω του εναέριου χώρου της Σαουδικής Αραβίας. Και στις 16. Σεπτεμβρίου 2007 ισραηλινά βομβαρδιστικά αεροπλάνα κατέστρεψαν ένα εργοστάσιο στην περιοχή Deir ez-Zor της Συρίας, την οποία θεωρούσε επίσης σαν μια στρατιωτική πυρηνική εγκατάσταση. Η μαρτυρία του Bolten υπονοεί, ότι το σιωνιστικό καθεστώς έχει ενδοιασμούς και ότι μια μόλυνση θα το εμπόδιζε να κάνει κάποτε μια βομβιστική επίθεση.

Η λειτουργία ενός πυρηνικού σταθμού δεν σημαίνει ότι γινεται για την κατασκευή πυρηνικών όπλων, όμως στην περίπτωση του Ιράν αυτό γίνεται συνέχεια και χωρίς αποδείξεις. Πολλές χώρες παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από πυρηνικούς σταθμούς παραγωγής, μήπως θάπρεπε΄, όλοι αυτοί οι σταθμοί να βομβαρδιστούν; Η υστερία για ένα μη υπάρχον πρόγραμμα παραγωγής πυρηνικών όπλων, αυξάνει όλο και περισσότερο. Και για να το ξεκαθαρίσουμε, οι ιρανικές εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου δεν είναι για μια πυρηνική βόμβα. Αυτό είναι μια παραπληροφόρηση της Δύσης, για να συσκοτίσει τα πράγματα. Το Ιραν θέλει να εμπλουτίσει το ουράνιο, ωστε να είναι ανεξάρτητο από ράβδους καυσίμων απο το εξωτερικό. Αυτά τα καύσιμα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή όπλων, γιατί περιέχουν μόνο 10% ουράνιο και 90% θόριο. Για πυρηνικά όπλα θα πρέπει όμως να περιέχουν τουλάχιστον 90% ουράνιο, άρα δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν για εμπλουτισμό.




Και ότι αφορά τους συνεχεις ισχυρισμούς να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τις συνήθεις νομικές διατάξεις ο κατήγόρος θα πρέπει να αποδείξει κάτι και όχι ο κατηγορούμενος την αθωότητα του. Πώς αποδεικνύεται όμως ένα αρνητικό; Η ίδια τακτική χρησιμοποιήθηκε και κατά του Σαντάμ Χουσεΐν, ότι είχε όπλα μαζικής καταστροφής και έπρεπε να αποδείξει, ότι δεν τα έχει.

Οι επιθεωρητές του International Atomic Energy Agency (IAEA) βρίσκονται συνεχώς στο Ιράν και δεν βρίσκουν τίποτα, ακριβώς όπως και ο επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, Χανς Μπλιξ, δεν είχε βρεί τίποτα στο Ιράκ. Προφανώς και δεν θα πρέπει να έχει καμμία χώρα πυρηνικά όπλα, αλλά το ότι η χώρα με το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο, που είναι και η μόνη που το έχει χρησιμοποιείσει μέχρι σήμερα, και η άλλη χώρα, που είναι η μόνη που διαθέτει ατομικά όπλα στη Μέση Ανατολή, απαγορεύουν στις άλλες χώρες να έχουν και αυτές ατομικά όπλα, είναι περισσότερο από μια υποκρισία, είναι μια ξεδιάντροπη θρασύτητα.

BERLIN ATHEN

Πηγή: http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2010/08/john-bolton-israel-hat-nur-8-tage-um.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters