Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Μάνα που ΠΕΝΘΕΙ για το παιδί της : «ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, τώρα είδαμε τι συμβαίνει» (Video)

Τρομερό βίντεο!!! Κόσμος αρχίζει και βλέπει πως τον κοροϊδέψαν...

«Τα πιστέψαμε όλα. Δεν είμαστε θεωρητικοί συνωμοσίας – είμαστε κανονικοί, μέτριοι, συνηθισμένοι άνθρωποι, κάνουμε το σωστό, πηγαίνουμε στην δουλειά, πληρώνουμε φόρους, τηρούμε την νομοθεσία – αρκετά καλά μορφωμένοι, δεν αμφισβητούμε ποτέ τίποτα. Πιστεύαμε ότι οι άνθρωποι που δεν το κατάλαβαν και δεν έκαναν το εμβόλιο ήταν ανόητοι».
Αυτά είναι τα λόγια μιας μάνας που έχασε το παιδί της από το εμβόλιο!

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν προδομένοι και απογοητευμένοι από τις κυβερνήσεις τους!

Με δάκρυα στα μάτια η μάνα λέει:

«Πιστεύαμε ότι οι άνθρωποι που δεν κάνουν το (εμβόλιο) είναι ανόητοι. Η κόρη μου είχε μυοκαρδίτιδα και καρδιακή ανεπάρκεια. Τώρα ανακαλύψαμε ότι είναι πολύ συνηθισμένη η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα, είναι εξαιρετικά συνηθισμένα, συμπτώματα -(παθήσεις), αφού κάνεις το εμβόλιο.

Ανεπιθύμητες παρενέργειες, δεν ήξερα τότε, δεν υπήρχε τίποτα, δεν υπήρχε τίποτα επάνω στο έντυπο συγκατάθεσης. Δεν υπήρχε τίποτα.

(Η κόρη μου) δεν είχε τίποτα κακό εκτός από το αυξημένο μέγεθος καρδιάς από το φυσιολογικό. Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Οι γιατροί δεν θα δεχτούν ότι υπάρχει πρόβλημα με το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Είναι σαν να φοβούνται να πουν οτιδήποτε. Φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους».ΠΗΓΗ : el.gr

https://press-room-ioa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters