Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ✨ Ο ποιο διάσημος επιστήμονας

Ο ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ ήταν ένας διάσημος επιστήμονας, ο οποίος έκανε πολλές εφευρέσεις και ανακαλύψεις, όπως το πηνίο TESLA COIL, ο ηλεκτρισμός με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC), τα φώτα νέον, η τεχνητή αστραπή, οι ακτίνες Χ και το περιστρεφόμενο μαγνητικό πεδίο, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά.

Η ΡΑΔΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της, χρησιμοποιείται στους σημερινούς υπολογιστές, τα smartphones, τα συστήματα πλοήγησης, τους δορυφόρους, τους πυραύλους και τα διαστημόπλοια.

Είναι απίστευτο ότι το 1926 ΠΡΟΒΛΕΨΕ ότι οι άνθρωποι στο μέλλον θα μπορούσαν να επικοινωνούν, να παρακολουθούν και να ακούν ο ένας τον άλλον, όπου κι αν βρίσκονταν στον πλανήτη, μέσω μιας μικρής συσκευής που θα χωρούσε στην τσέπη.  Αυτό, δεκαετίες πριν από τη δημιουργία του SMARTPHON 📱

Ο Νίκολα Τέσλα είχε κατοχυρώσει πάνω από 1.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τις εφευρέσεις του, μεταξύ των οποίων και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του 1905 με την ονομασία

"Η τέχνη της ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ μέσω του φυσικού περιβάλλοντος".

η οποία βασιζόταν στη σκέψη ότι η ΓΗ ήταν μια ηλεκτρογεννήτρια, ικανή να παρέχει απεριόριστη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας ⚡️🌍⚡️

Είναι προφανές ότι ο Tesla ήταν ένας απίστευτα έξυπνος άνθρωπος, μπροστά από την εποχή του.  Στην πραγματικότητα, έχει ειπωθεί ότι οι εφευρέσεις του ήταν 300 έως 1.000 χρόνια μπροστά από την εποχή τους και ότι ο κόσμος, αν δεν ήταν αυτός, θα βρισκόταν τουλάχιστον μισό αιώνα πίσω από εκεί που βρισκόμαστε σήμερα.

Ωστόσο, αυτό έχει οδηγήσει ορισμένους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ήταν ένα τόσο ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΤΟΜΟ που δεν προερχόταν καν από τον πλανήτη μας 💫.

Στις 14 Ιουνίου 1957, γράφτηκε ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο του FBI με τίτλο "INTERPLANETARY SESSIONS NEWSLETTER", το οποίο περιείχε κάποιους απίστευτους ισχυρισμούς ότι ο Tesla ήταν αρχικά ΑΠΟ τον πλανήτη ΒΕΝΟΥΣ.


✨ Το έγγραφο του FBI αναφέρει:

 "ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ έχει επισκεφθεί τον Τέσλα πολλές φορές και μας λένε ότι ο Τέσλα ήρθε στον πλανήτη αυτό ως παιδί το 1856 και έμεινε με τον κ. και την κ. Τέσλα σε μια απομακρυσμένη ορεινή επαρχία της σημερινής Γιουγκοσλαβίας.

Επιπλέον, μια γυναίκα ονόματι Μάργκαρετ Στορμ, η οποία έγραφε ένα βιβλίο για τη ζωή του, έλαβε πληροφορίες μέσω μιας ΣΥΣΚΕΥΗΣ που ο επιστήμονας είχε δημιουργήσει το 1938 για να πραγματοποιεί "ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ".

Πιθανώς, είχε επίσης ΕΠΑΦΗ με "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ" 🌌.

Αυτό που είναι πραγματικά περίεργο είναι ότι το FBI είχε αυτή την πληροφορία σε ένα από τα αρχεία του, το οποίο τελικά εγείρει ακόμη περισσότερα ερωτήματα, όπως γιατί οι "SPACE PEOPLE" αποκάλυψαν την ταυτότητα του Tesla στο FBI, και ίσως το πιο ενδιαφέρον ερώτημα είναι: έχει το FBI επαφή με εξωγήινους;

Το γεγονός ότι ο Νίκολα Τέσλα είναι πιθανός Αφροδίτη, δεν είναι η μόνη "εξαιρετική" πληροφορία στα αρχεία του FBI.  Ένα άλλο έγγραφο αναφέρει επίσης ότι ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΑ ΟΝΤΑ θα έρθουν σε ΕΠΑΦΗ με τη διάστασή μας. 


👇WWG1WGA 

https://t.me/c/1319832049/14579

Translated with www.DeepL.com/Translator


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters