Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Το GAB αποκατέστησε ΟΛΑ τα διαγραμμένα tweets του Χρυσαφένιου Αυτοκράτορα

Κίνηση ματ από το πράσινο βατράχι

Όλα τα tweets που χάθηκαν όταν το Twitter έσβησε το λογαριασμό του Τραμπ μεταφέρθηκαν στο Gab

Ένα υπέροχο δώρο έκανε το Gab στον Χρυσαφένιο Αυτοκράτορα καθώς σε μια εντυπωσιακή κινηματογραφική κίνηση ο Γενικός Διευθυντής του Gab ανακοίνωσε πως αποκατέστησε όλα τα διαγραμμένα από το Twitter τιτιβίσματα του.

Ο κ.Τόρμπα

Ο Άντριου Τόρμπα (Andrew Torba), ιδρυτής του πράσινου αντι-Twitter, είχε την προνοητικότητα να αποθηκεύσει όλα τα tweets του Ντόναλντ Τραμπ, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο και τα αποκατέστησε στον λογαριασμό του Προέδρου της καρδιάς μας στο Gab ο οποίος ήδη έχει συγκεντρώσει παραπάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους.

Κάτι που κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή αυτή την κίνηση είναι πως η προσπάθεια ολοκληρώθηκε όσο το Gab δεχόταν διαρκείς ηλεκτρονικές επιθέσεις από τραμποφοβικούς!

Σύμφωνα με τον κ.Τόρμπα η επισκεψιμότητα στο Gab έχει αυξηθεί κατά 700% με 1,7 εκατομμύρια νέους χρήστες τις τέσσερις τελευταίες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters