Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Η ΒΟΜΒΑ ΕΠΕΣΕ!!!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΗΝΥΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ!!! ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ!!! ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΚΡΌΑΣΗΣ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!
(τυπική μετάφραση google) /ανάρτηση από την Ντάνιελ Στοτιν
💥 Με όλες τις αναφορές στα έγγραφα του διεθνούς δικαστηρίου.
Διαβάστε σε όλους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για τους οποίους όλα αυτά ήταν το θέμα της διασκέδασης και του ακατάλληλου χλευασμού
Ισχυρισμοί για διάπραξη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κατά Bill Gates, Melinda Gates, Anthony Fauci, Christina Grady, Tedros Adhanom, National Governors Association, CDC, WHO, Bill & Melinda Gates Foundation.
Η αμερικανική κυβέρνηση κατηγορεί αυτά τα άτομα και τις οργανώσεις για εγκλήματα πολέμου με την πρόθεση να διαπράξει μαζική γενοκτονία αποδυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων και μετέπειτα εμβολιασμό.
Αυτά τα άτομα και οι οργανώσεις διέταξαν τον πληθυσμό να μείνει στο σπίτι, να φορέσει μάσκες, γάντια και να χρησιμοποιήσει την κοινωνική απόσταση προκειμένου να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποι δεν μπορούν να παράγουν αντισώματα που δημιουργούν συλλογική ανοσία κατά του ιού.
Το σχέδιο των κατηγορουμένων είναι να κάνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν κατά του Covid-19, το οποίο, με ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα σε άτομα που είναι απομονωμένα, θα οδηγήσει σε μαζικούς θανάτους.
Οι κατηγορούμενοι κατηγορούνται επίσης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για θανάτους που σχετίζονται με εμβολιασμούς και ιατρική κακοποίηση χιλιάδων παιδιών σε όλο τον κόσμο.
Οι κατηγορούμενοι ανακοίνωσαν δημόσια τα σχέδιά τους για μείωση του πληθυσμού και σφαγή ανθρώπων, που είναι γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου σε πλήρη παραβίαση τόσο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσο και του διεθνούς δικαίου.
Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, η χρήση βιολογικών όπλων τόσο σε στρατιωτικούς όσο και σε πολιτικούς πληθυσμούς είναι ένα φρικτό έγκλημα πολέμου.






###
Έγγραφα των ακροάσεων στο Διεθνές Δικαστήριο στην περίπτωση των διοργανωτών της καραντίνας και του μαζικού εμβολιασμού.

####
HRTI-20200427-00008 v. Bill & Melinda Gates, Anthony Fauci, Christine Grady, Tedros Adhanom, Nat. Διοικητικοί Σύλλογοι, CDC, ΠΟΥ, Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

###
Ένα έγγραφο με τα εγκλήματα των κατηγορουμένων. (20200427-HRTI-CDC ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΣ)

###
Ειδοποίηση ακρόασης στους κατηγορουμένους.
(20200427-HRTI-GATES Et Al-ACCEPT & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ)

###
Ακροάσεις για την υπόθεση.
(20200427-HRTI-GATES κ.λπ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)
Βίντεο της ακρόασης.

###
Υπόθεση: HRTI-20200416-00009 εναντίον της οικογένειας Rothschild.

###
Έγγραφο που υποδεικνύει εγκλήματα.
(20200416-HRTI-ALL MEMBERS ROTHSCHILD FAMILY-ACCEPT & RESKNOWLEDGMENT)
Όλα τα μέλη της οικογένειας Rothschild κατηγορούνται για δουλεία σε όλες τις μορφές της.
Δείτε το αρχείο PDF που τελειώνει με "20200413-SOS-OAR-.pdf"

###
Ειδοποίηση ακρόασης στους κατηγορουμένους.
(20200416-HRTI-ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ROTHSCHILD ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοίνωση ακρόασης στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κατά όλων των μελών της οικογένειας Rothschild.

###
Χάρη στη Marina Evtushenko (
https://www.facebook.com/marina.evtushenko.16
) για τους συνδέσμους προς τα έγγραφα ακρόασης. Βρέθηκαν σύνδεσμοι από συμμετέχοντες στο φόρουμ. https://disclosureunion.forum2x2.ru/t5763-topic

1 σχόλιο:

Chatzipetris είπε...

Οι σύνδεσμοι των ιστοσελίδων που παραθέσατε οδηγούν σε επιβλαβές υλικό για τον υπολογιστή. Επιπλέον με βάση τις παρακάτω πηγές η μήνυση που δημοσιεσατε δεν έγινε ποτέ:


https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-tribunal/fact-check-bill-and-melinda-gates-anthony-fauci-who-cdc-are-not-due-at-a-tribunal-for-war-crimes-idUSKBN2351N8

https://www.thejournal.ie/bill-gates-anthony-fauci-debunk-genocide-factcheck-5110920-May2020/

https://www.aap.com.au/gates-fauci-who-and-cdc-havent-been-charged-with-war-crimes/

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters