Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ANONYMOUS - 17.01.2021

"Δουλεύω σε τηλεοπτικό σταθμό μεσαίου μεγέθους. Μόλις είχαμε μια επίσκεψη από το FCC (Federal Communication Commission), μαζί με δύο άτομα με κονκάρδες.

Δεν ήμουν αρκετά κοντά για να δω ποιού πρακτορείου ήταν. Μας έχουν πει να προετοιμαστούμε για την ακύρωση όλου του προγραμματισμού μας, από τις 8 π.μ. την Τετάρτη για περίπου 72 ώρες. 
 
Είπαν στο αφεντικό μου ότι μπορεί να θεωρηθεί ποινικά υπεύθυνος, εάν δεν αφήσει τη ροή τους να προβληθεί. 
 
Σχεδόν δάκρυσε λέγοντας: "Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο μετά από 30 χρόνια σε αυτήν την επιχείρηση."
Τον τρόμαξαν από αυτόν και τον διευθυντή της περιοχής."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters