Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Τα ολογραφικά ιατρικά κρεβάτια (MED BED) θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος της ιατρικής περίθαλψης και της υγειονομικής περίθαλψης, θα αλλάξουν τα πάντα όπως τα ξέρουν

Χαιρετίσματα αγαπητοί άγγελοι του γήινου αστεριού:
Είμαι ο Kai-Meara και σε αυτή την εκπομπή θέλουμε να σας μιλήσουμε για μία από τις πρώτες τεχνολογίες που θα είναι διαθέσιμες στον παγκόσμιο πληθυσμό, με την ανακοίνωση του ΝΕΣΑΡΑ και ΓKΕΣΑΡΑ.

Εκτός από τα νέα ελεύθερα συστήματα ηλεκτροδότησης που θα παρέχονται από τα πηνία Tesla, και νέες συσκευές αντιβαρύτητας και αντιγραφείς, θα λαμβάνουν επίσης ολογραφικά ιατρικά κρεβάτια ή θεραπευτικές σφαίρες.

Αυτά τα νέα ολογραφικά ιατρικά κρεβάτια θα είναι εξοπλισμένα με μοναδικά χαρακτηριστικά, και περιλαμβάνουν τη βοήθεια διάγνωσης, χειρουργικής επισκευής, αναδόμησης και αναζωογόνησης κυττάρων και DNA.

Εν ολίγοις, θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος της ιατρικής περίθαλψης και της υγειονομικής περίθαλψης, θα αλλάξουν τα πάντα όπως τα ξέρουν, στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης

Αυτά τα ιατρικά κρεβάτια, όταν χρησιμοποιούνται μαζί με εξειδικευμένη ιατρική επίβλεψη των αυτοματοποιημένων υγειονομικών σταθμών, θα σας προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών και μεθόδων, οι οποίες θα επαναφέρουν τη βέλτιστη υγεία στη φυσική σας συσκευασία.

Αυτά τα κρεβάτια αντιπροσωπεύουν το άλμα που θα προωθήσει την ιατρική περίθαλψη στον όμορφο κόσμο τους, και αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετές από αυτές τις θεραπευτικές σφαίρες για να αρχίσουν να αναπτύσσονται σε οποιαδήποτε χώρα επιθυμεί.

Φανταστείτε, ένα πακέτο υγειονομικής περίθαλψης χωρίς χημειοθεραπεία, τοξικές χημικές ουσίες, εγκατάσταση οργάνων ή δυνατότητα να μην χρειαστεί να ζήσετε μακροχρόνια με ουλές, ασθένειες και δυσλειτουργίες.
Ίσως καθώς διαβάζεις και ακούς, νομίζεις ότι αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, ίσως το νιώθεις σαν sci-fi ταινία, ωστόσο καταλαβαίνουμε τις κρατήσεις της.

Σας ζητάμε να θυμάστε ότι το ′′ κρύβεστε σε κοινή θέα ′′ είναι μία από τις αγαπημένες τακτικές των σκιωδών κυβερνητικών προγραμμάτων που περιλαμβάνει τις μυστικές διαστημικές υπηρεσίες της.

Εδώ και πολύ καιρό, το βαθύ κράτος σε δείχνει στην τεχνολογία πέρα από τα πιο τρελά σου όνειρα, σε πολλές από τις sci-fi ταινίες του.
Όταν πρόκειται για το σκοτάδι, το ότι νομίζεις ότι βλέπεις κάτι φανταστικό δεν σημαίνει ότι δεν το κοιτάς στην πραγματικότητά σου.

Ωστόσο, όσο ξέρουν, σου έδειξαν την Αλήθεια, αλλά δεν έκανες τις σωστές ερωτήσεις, ούτε ζήτησες τη σωστή απάντηση.

Αυτό είναι ένα κακό κόλπο που παίζεται σε αυτούς, και είναι μία από τις δυναμικές που πρόκειται να αλλάξει εκθετικά με την ανακοίνωση της ΝΕΣΑΡΑ και της ΓΕΣΑΡΑ καθώς αυτές οι νέες τεχνολογίες που θα κυκλοφορήσουν στον κόσμο εντάσσονται σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα που θα βελτιώσει την δική σας Η ζωή.

Όπως ίσως έχετε μαντέψει, αυτές οι τεχνολογίες δεν δημιουργήθηκαν στη Γη, έχουν παραδοθεί στις μυστικές διαστημικές υπηρεσίες προς όφελος της ανθρωπότητας.

Αλλά λόγω μιας ατυχούς απόφασης όσων ευθύνονται για τη λήψη ηθικών αποφάσεων στον κόσμο τους, επέλεξαν να κρατήσουν αυτή την τεχνολογία για τον εαυτό τους.

Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό το σφάλμα έχει διορθωθεί και ότι αυτή τη στιγμή, στα παρασκήνια, οι σωστοί άνθρωποι εργάζονται για να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη αυτών των τεχνολογιών στο ευρύ κοινό.

Τώρα θα περάσουμε στις λεπτομέρειες αυτών των ιατρικών κλινών της κβαντικής θεραπείας, οι οποίες προκύπτουν σε τρεις διαφορετικές ποικιλίες και με τρεις διαφορετικές λειτουργίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες σήμερα για εφαρμογή.

1. ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
Πρόκειται για ολογραφικό κρεβάτι νοσοκομείου, διάγνωση και θεραπεία.
Μπορούν να διενεργήσουν ζωντανή εξερεύνηση σώματος για σκοπούς διάγνωσης και να αντιμετωπίσουν κάθε ασθένεια πολύ πιο ακριβή, σε πολύ λιγότερο χρόνο και με πολύ λιγότερη εισβολή στο ανθρώπινο σώμα.
Αυτά τα ιατρικά κρεβάτια σας επιτρέπουν να σαρώσετε όλα τα μέρη του σώματός σας για διάγνωση και ερμηνεία, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, των μυών, των οστών, των οστών, των οργάνων, των αδένων, της νευρολογικής και της ορμονικής αποδοτικότητας.
Κάθε απαραίτητη χειρουργική επέμβαση θα γίνει άμεσα συμπεριλαμβανομένης της σκωληκοειδίτιδας, της καρδιάς, της καισαρικής κλπ
Μπορούν επίσης να κάνουν εξετάσεις αίματος και DNA, μπορούν να δώσουν γρήγορη και ανώδυνη ανάλυση ολόκληρου του φυσικού συστήματος, είναι σε θέση να διορθώσουν κάθε κληρονομικό δείκτη ορισμένων ασθενειών, αφού είναι εφοδιασμένα με χαρακτηριστικά όπως:
Ασπίδα λειτουργίας, σφραγισμένη για μείωση μικροβίων και κλειστοφοβία.
Άνετες αγκαλιές άκρων.
Υγρή αναισθησία σε σπρέι.
Νυστέρια και καθρέφτες λέιζερ.
Επίδειξη ζωτικής σημασίας και ανίχνευση.
Ταυτοποίηση και ανάλυση.
Χειρουργικά χέρια ελεγχόμενα από υπολογιστή.
Αυτές οι θεραπευτικές σφαίρες είναι κατασκευασμένες από ιδιαίτερα προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη, αλλά αυστηρά περιορισμένη, που απαιτεί μια ανθρώπινη σύνδεση με την εργασία, ως μέτρο προφύλαξης για τη διασφάλιση της συνεταιριστικής συνύπαρξης.
Ο υπολογιστής που χρησιμοποιείται για λειτουργία μοιάζει πολύ με μηχανή μαγνητικής.
Ωστόσο, αντί για μαγνητισμό και ακτινοβολία, αυτά τα ιατρικά κρεβάτια χρησιμοποιούν την Plasma Energy, θα συνεργαστούν μαζί σας σε υποατομικό και δονητικό επίπεδο.
Πρόκειται για μια πολύ ομοιοπαθητική προσέγγιση της θεραπείας, επειδή πρόκειται για ένα δονητικό σύμπαν και είσαι δονητικό ον, θα σου προσφέρει πολλαπλά οφέλη με ελάχιστες ή καθόλου παρενέργειες ή σοκ, εκτός από ένα δέος και ευχαρίστηση.
Σημαίνει ότι οι μεγάλες αναμονές, οι ατέλειωτες εξετάσεις ή οι δοκιμές φαρμάκων που δεν λειτουργούν θα τελειώσουν.
Πείτε αντίο στη χημειοθεραπεία και στους ανθρώπους που πεθαίνουν από εγκεφαλικό ή καρδιακή νόσος

2. ΓΑΛΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Θα δουλέψει με το DNA του και τα βλαστοκύτταρα για την ανάπλαση παλαιών ιστών ή αγνοουμένων οργάνων.
Θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για όποιον χρειάζεται μεταμόσχευση ή αντικατάσταση οργάνου, αγνοούμενο ή κομμένο άκρο, ή μοσχεύματα δέρματος για εγκαύματα τρίτου βαθμού.
Θα χρησιμοποιήσουν τεχνολογία παρόμοια με τις πρώτες κλίνες που αναφέραμε, θα επικεντρωθούν στην άμεση συνεργασία με τα μοντέλα DNA τους
Θα χρησιμοποιήσουν το αρμονικό πεδίο μαγνητικής που είναι πάντα παρόν στην κυτταρική μνήμη των σωμάτων τους.
Όπως πολλοί γνωρίζετε, το σώμα σας έχει κυτταρική μνήμη, όπως προκύπτει από έναν ακρωτηριασμό, στο πρόσωπο του συνδρόμου ′′ μέλος-φάντασμα
Με τις ατελείωτες εφαρμογές τους, αυτά τα κρεβάτια θα αλλάξουν τη ζωή πολλών ανθρώπων, και αυτό που αναφέραμε, είναι μόνο η αρχή όλης της αλλαγής στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που πρόκειται να αλλάξει.
Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης σας θα γίνει μια υποστηρικτική, δομή υγείας και αναζωογόνησης.
Αγάπη μου, είστε ενθουσιασμένοι;

3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ
Αυτά τα κρεβάτια θα τους βοηθήσουν να αναζωογονήσουν τα κύτταρα τους.
Θα παρέχουν ηλικιακή θεραπεία παλινδρόμησης.
Θα τους βοηθήσουν επίσης να αφαιρέσουν ανεπιθύμητες αναμνήσεις.
Αυτό το ιατρικό κρεβάτι προορίζεται για παλινδρόμηση ηλικίας και μνήμης.
Θα βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από σύνδρομο μετατραυματικής διαταραχής, να ελευθερώσουν το μυαλό τους από τη συνέλευση των τρομακτικών εικόνων, και τις καρδιές τους από τα βάθη της απελπισίας.
Αυτό το κρεβάτι θα σας βοηθήσει επίσης να αποκτήσετε μια πιο νεανική εμφάνιση, θα βελτιώσει και θα επαναβεβαιώσει όλες τις αισθήσεις σας, το δέρμα σας, τον μυϊκό τόνο, την περιοχή όρασης, το αυτί και τη γεύση.
Αυτές οι διαδικασίες μπορούν να εκτελεστούν χωρίς πόνο, με τις μεγαλύτερες ρυθμίσεις να έρχονται από το μυαλό, το σώμα και την καρδιά σας, καθώς θα λειτουργήσουν με τα δικά τους μοντέλα DNA και τους πολλαπλούς πυρίμαχους φακούς του φυσικού εσωτερικού ρολογιού των σωμάτων τους.

ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ !!!!!
Και τα τρία κρεβάτια λειτουργούν και χρησιμοποιούν δονήσεις και συχνότητες σε κβαντικό επίπεδο, ακριβές και παρόμοιο με τους σαρωτές, τους διαθλαστικούς φακούς και τα 3D χειρουργικά λέιζερ.
Διαθέτουν επίσης ποικιλία τεχνολογιών διάγνωσης και παρακολούθησης που κρατούν έναν επαγγελματία πλήρως ενημερωμένο, κατά τη διάρκεια των συνεδριών διάγνωσης και επισκευής.
Αυτές οι μηχανές χρησιμοποιούν σωματιδιακή ενέργεια από ταχυόν και πλάσμα, καθώς λειτουργούν με το ανθρώπινο σώμα για μέγιστη επιδιόρθωση με ελάχιστη εισβολή.
Τα τρία ιατρικά κρεβάτια λειτουργούν με παρόμοιες τεχνολογίες, και μόλις έχουν προσαρμοστεί για τρεις διαφορετικές χρήσεις και θεραπείες.
Για άλλη μια φορά, αυτές οι κλίνες χρησιμοποιούν το Plasma Energy, όχι ραδιενεργό υλικό, επικεντρώνονται στην επανακατομολόγηση και την αναγέννηση, όποτε είναι δυνατόν, επιτρέπουν στους χρήστες να ανακτήσουν
Απλά σκεφτείτε τι σημαίνει αυτό το είδος τεχνολογίας για εσάς, την οικογένειά σας, τους φίλους σας, όλα τα παιδιά που μόλις διασώθηκαν από τούνελ, και για κάθε άτομο που ταλαιπωρείται άσκοπα από επισκευασμένα ιατρικά προβλήματα.
Αγαπητέ, τότε ετοιμάσου, γιατί και οι 205 χώρες που έχουν υπογράψει τη συμφωνία ΓΚΕΣΑΡΑ, πρόκειται να κάνουν αυτό το μαγευτικό κβαντικό άλμα μαζί που θα σε ωφελήσει με αυτή την ευκαιρία.
Εάν αυτές οι πληροφορίες σας ενθουσιάζουν, παρακαλώ μοιραστείτε τις με άλλους ομοϊδεάτες, γιατί όσο περισσότερο επικεντρώνονται σε αυτά τα καλά νέα, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να τις φέρουμε στην πραγματικότητα.
Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο να ακούσετε αυτό το μήνυμα, με Αγάπη και Φως.
Είμαι η Kai-Meara και σας μιλάω εκ μέρους της Διαγαλαξιακής Συμμαχίας Φωτός, μέσω της Tracey Milne. 🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾



Evaggelia Manoli

https://www.facebook.com/photo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters