Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

DEBATE TRAMP - BIDEN...!!!

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ...!!!

ΟΙ ''ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ'' ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΤΟΙ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΕΣ'' ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΤΙΜΠΕ'Ι'Τ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΟΙ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ'' ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝΑΛΑΦΡΕΣ ''ΠΑΠΑΡΙΕΣ'' ΜΗΝ ΘΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ''ΒΟΛΕΥΤΕΣ''... ΑΥΤΟΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠ - ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ ΣΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟ...!!! ΤΩΡΑ ΠΩΣ Ο ΒΟΡΒΟΡΟΣ... ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ... ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΛΛΑ...
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΕΜΕΙΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
Τα τηλεοπτικά ντιμπέιτ δε γίνονται για να αναπτυχθούν οι πολιτικές θέσεις των υποψηφίων, ούτε για να γίνουν πεδίο φιλοσοφικών συζητήσεων και αναστοχασμών. Αυτά, μπορούν να τα κάνουν στις προεκλογικές τους ομιλίες και στις συνεντεύξεις τους. Τα ντιμπέιτ γίνονται, για να δείξει ο κάθε υποψήφιος, την προσωπικότητά του κάτω από επιθέσεις και δύσκολες ερωτήσεις, για να δείξει την αυτοπεποίθησή του, να διαφημίσει τον «αέρα» του προς την εκλογική νίκη, την ικανότητά του να απαντά έξυπνα και γρήγορα κάτω από πίεση, να αποδομήσει τον αντίπαλό του και να τον φέρει σε στρατηγική θέση αδυναμίας! Νίκη, είναι αυτό που καταφέρνεις να μείνει στον κόσμο τις επόμενες ημέρες, ως αίσθηση, αυτό που εισέπραξε από την τηλεμαχία και 2 – 3 ατάκες. Όλα αυτά, τα πέτυχε χθες ο Αμερικανός Πρόεδρος, παρ’ όλο που είχε απέναντί του εκτός από τον Τζο Μπάιντεν και έναν εχθρικό παρουσιαστή.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, ήταν γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Απαντούσε γρήγορα, ουσιαστικά και κοίταζε στα μάτια τον συνομιλητή του. Ο Τζο Μπάιντεν, έδειχνε υπέργηρος, οκνηρός, τραύλιζε και μπέρδευε τις λέξεις, κοιτούσε το πάτωμα και απέφευγε να απαντήσει, επί της ουσίας, σε δεκάδες κρίσιμα ζητήματα. Ο Πρόεδρος Τραμπ, ήταν σχετικά ήρεμος, παρ’ όλο που ο παρουσιαστής έγερνε άγρια προς την πλευρά Μάιντεν και δεν έχασε ούτε μία στιγμή την ψυχραιμία του, σε αντίθεση με τον sleepy Τζο, που ταράζονταν όταν βρισκόταν σε δύσκολη θέση και εξαπέλυε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, με ύφος σιτεμένου, ψευτόμαγκα. Ήταν φανερή η αδυναμία του να διαχειριστεί έναν καταιγιστικό Τραμπ, που του έθετε άβολα ερωτήματα και αποδομούσε την κάθε του φράση.
Ο ομάδα Τραμπ, πέτυχε επικοινωνιακά και πολιτικά, αυτό που είχε θέσει ως στρατηγικό στόχο. Έθεσε το θέμα του χρηματισμού της οικογένειας Μπάιντεν ενώπιον δεκάδων εκατομμυρίων Αμερικανών, από Ρώσους, Κινέζους και Ουκρανούς. Ο Τζο, ψέλλιζε ότι δεν είναι αλήθεια αυτό και δεν έπειθε ούτε την ίδια του τη γυναίκα που τον παρακολουθούσε. Επίσης, όταν τέθηκε το θέμα της ντροπιαστικής απόταξης του γιου του από τον Αμερικανικό στρατό, επειδή έκανε χρήση κοκαΐνης, ο Μπάιντεν, ξεκίνησε να λέει, ότι και αυτό είναι ψέμα, αλλά μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, καταλαβαίνοντας τη γκάφα που έκανε, το παραδέχθηκε δημόσια, καταστρέφοντας το ίδιο του το αφήγημα, για μία έντιμη και ηθική οικογένεια, που ήθελε να παρουσιάσει ότι έχει. Έδειξε ψεύτης και ανόητος, για άλλη μία φορά!
Στο θέμα που καίει τους Αμερικανούς, η δημόσια ασφάλεια, ο Τραμπ πέτυχε επίσης, στρατηγική νίκη, καθώς ο Μπάιντεν δεν καταδίκασε την Αντίφα, ούτε τους Black Live Matter, σε αντίθεση με τον Τραμπ, που καταδίκασε κάθε μορφή βίας από μαύρους και λευκούς. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, γιατί ο κοιμισμένος Τζο, τόσο καιρό, δε ζήτησε από τους Δημοκρατικούς Δημάρχους και Κυβερνήτες, που αποκλειστικά στις περιοχές τους συμβαίνουν εδώ και 100 μέρες οι εξεγέρσεις και οι λεηλασίες, να δείξουν συνεργατικότητα με τις δυνάμεις ασφαλείας, δήλωσε, ηλιθιωδώς, ότι δεν κατέχει δημόσιο αξίωμα… Δηλαδή, είπε ουσιαστικά στους Αμερικανούς, ότι δεν του καίγεται καρφί για τη ζωή τους και την περιουσία τους, αφού δεν έχει ακόμα θεσμική καρέκλα για να κάτσει ο πισινός του.
Ακόμα κάτι αξιοσημείωτο από το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ, είναι ότι ο Τζο Μπάιντεν, δεν ανέφερε ούτε μία φορά τις λέξεις νόμος και δημόσια τάξη! Όταν του ζήτησε ο Πρόεδρος Τραμπ, να ονομάσει μία Ένωση Αστυνομικών, ένα αστυνομικό συνδικάτο, βρε αδελφέ, που να τον στηρίζει, δε βρήκε να κατονομάσει ούτε ένα!
Στα δύο λοιπόν μείζονα πολιτικά ζητήματα που στρατηγικά ήθελε να θέσει ο Τραμπ, τη διαφθορά της οικογένειας Μπάιντεν και την απροθυμία του Μπάντεν να επιβάλλει τον νόμο και την τάξη, πέτυχε σαρωτική νίκη! Ακούστηκαν δημόσια, αυτά, που τα συστημικά Αμερικανικά ΜΜΕ, δεν ήθελαν να ακούσει ο λαός. Η διαφθορά του Μπάιντεν και το ότι είναι έρμαιο της ακροαστεράς στο κόμμα του.
Ακόμα και στο κλείσιμο του ντιμέιτ, σε επίπεδο εικόνας, ο Τραμπ έλιωσε τον Μπάιντεν. Η εντυπωσιακή Μελάνια, στάθηκε δίπλα του χωρίς μάσκα, αφού όλοι όσοι βρίσκονταν στο χώρο είχαν κάνει τεστ για κορωνοϊό, με όλη τη χάρη και την αυτοπεποίθηση της ωραίας γυναίκας, αφού πρώτα χαιρέτησε τον αντίπαλο του συζύγου της, όπως επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός, ενώ η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν, χωρίς να χαιρετήσει τον Πρόεδρο Τραμπ, αφού προφανώς δε διαθέτει καν στοιχειώδη ευγένεια, στάθηκε δίπλα του για τις απαραίτητες φωτογραφίες, με μία τεράστια μάσκα στο πρόσωπο, σαν αυτές που μοίρασε η Κεραμέως στα σχολεία! Ήταν τόσο έντονη η αντίθεση ανάμεσα στις δύο τηλεοπτικές εικόνες των ζευγαριών, που δε χρειάζονται παραπάνω λέξεις, για να περιγράψουν το πόσο εξωφρενικά γελοία έχει γίνει η υπόθεση της μασκοχρησίας και πόσο ταυτισμένος είναι ο Τζο, με την παγκόσμια συμμορία!
Ο Μπάιντεν, επικοινωνιακά, αλλά και ως στρατηγική στόχευση, έπρεπε χθες να αποδείξει, ότι είναι μία υπολογίσιμη δύναμη ανατροπής του Τραμπ. ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ! Ο κάθε Πρόεδρος, φέρει πάντα μαζί του την αίγλη της θεσμικής του θέσης και τον αέρα της συστημικής σταθερότητας και ασφάλειας που αποπνέει, την οποία ο αντίπαλός του, πρέπει να αμφισβητήσει και να αποδομήσει.
Ο Πρόεδρος Τραμπ, δε χρειάζεται να αποδείξει στο εκλογικό σώμα, ότι μπορεί να γίνει Πρόεδρος, διότι είναι ΗΔΗ Πρόεδρος. Ο Μπάιντεν, έπρεπε να αποδείξει, ότι έχει την προσωπικότητα να κινητοποιήσει τις κοινωνικές μάζες και το πολιτικό αφήγημα, για να αλλάξει το status quo του Λευκού Οίκου. Δεν τα κατάφερε. Ο διεκδικητής της Προεδρίας, είναι αυτός, που πρέπει να κοπιάσει διπλά και να αποδείξει, ότι ο εν ενεργεία Πρόεδρος, δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Ούτε αυτό, το πέτυχε χθες, ο Τζο. Δεν κατάφερε να αποδείξει, ότι ο λαός χρειάζεται αλλαγή πολιτικής ηγεσίας, εν μέσω κρίσης. Αυτός ήταν ο στρατηγικός στόχος του επικοινωνιακού του επιτελείου και δεν κατάφερε να τον πλησιάσει ούτε στο ελάχιστο χθες. Η αντιπολίτευση, είναι η δύναμη αμφισβήτησης της εξουσίας και χθες, ως αντιπολίτευση, δεν κατάφερε να πείσει τον Αμερικανικό λαό, ότι μπορεί ο Μπάιντεν να είναι μία, πολιτικά, βιώσιμη εναλλακτική λύση.
Ο Μπάιντεν, δεν κατάφερε (που ήταν και το στρατηγικά ζητούμενο), να ανακόψει την πορεία και τον ενθουσιασμό του εκλογικού σώματος, προς τον Πρόεδρο Τραμπ. Δεν έπεισε και δεν κέρδισε ούτε μία ψήφο παραπάνω από αυτές που ήδη έχει, μέσα από τις μειονότητες. Το αντίθετο μάλιστα. Κατάφερε να γίνει απεχθής και μονότονος, όπως η Χίλαρι Κλίντον.
Όσοι λοιπόν, πιστεύουν και δημοσιολογούν, ότι χθες έχασε ο Τραμπ, καλά θα κάνουν να επισκεφθούν άμεσα και χωρίς κωλυσιεργίες το ψυχίατρό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters